Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (345)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně je to nuda, na kterou jsem koukal spíš ze zájmu k choreografii tanečních variací, které teda za to všechno vidět stojí, ale když do toho musí hrát ta neskutečně odporná muzika, celé to představení mi to beztak dost rázně znechutí, že pak už choreografie se může snažit sebevíc, ale já se tak bavit každopádně nebudu. Ale na druhou stranu je vidět, že si tvůrci s tím vším dali práci, protože občas dokážou hodně překvapit. Škoda jen toho drsňáctví, té muziky, která se snaží být tvrdá a přitom zas tak zázračná není. Nebo možná je, ale pro mě rozhodně ne. Každopádně tak i tak v tom hraje nádherná Briana Evigan a já věřím, že ta u řady diváků nepatrně tomuto filmu zvýší hodnocení. Protože samotné choreografie to nezachrání. Ne že bych se nudil, jen jsem prostě koukal na něco, čemu vůbec nerozumím, nakonec :) Ty lidi, ta muzika, to všechno jde absolutně mimo mě... ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nedavno som videl trojku, ktora pribehovo sice nic noveho nepriniesla podobne ako aj dvojka, ale pacila sa mi o trosku viac. Neviem cim to je, zrejme asi len tym tancom, preco ma tieto filmy bavia. Moderna hip hopova hudba spojena s breakdancom a roznymi dalsimi tanecnymi kreaciami je pre mna zaujimavo zmiesana a aj natocena (hlavne v tom dazdi) a nenudil som sa pri tom. Preto ak nemate radi tento tanec, vyhnite sa tomuto filmu velkym oblukom, nema zmysel s nim stracat cas... 10.12.2010 _______ Briana Evigan (Andie) +++ Robert Hoffman - (Chase) +++ Adam G. Sevani - (Moose) +++ Cassie Ventura - (Sophie) +++ Danielle Polanco - (Missy) +++ Christopher Scott - (Hair) +++ Produkcia: Anne Fletcher, Adam Shankman +++ Hudba: Aaron Zigman +++ ()

Reklama

Crazer 

všechny recenze uživatele

Když tento díl porovnám s jedničkou, tak bych právě výše vyzvednul tento díl. Už se nejedná o jednolivce, ale už o celé skupiny, které jsou více efektní, ... navíc mě to přinutilo si občas poklepávat nohou :))) A kromě toho, některé myšlenky jsou sice sentimentální, ale pravdivé. Dramatická rovina je tu jen proto, aby se neřeklo, že se tu někdo nesnažil o děj. Ten tvoří jakousi niť, na kterou se lepí skvělé taneční kousky. Zkrátka tancuje se tu, kde a kdy to jen jde. Žádné zbytečné zdržování s komplikovaným dějem, parta charismatických lidí využije každé příležitosti, aby předvedli svůj cit pro rytmus a ohebnost svých kloubů. Nevadily mi obří mikiny, kšiltovky s rovným kšiltem ani nějaká povytáhnutá nohavice. Nemám nic proti tomuto stylu. Film zde zanechává pohodu mladých pohledných lidí, kteří občas řeší nějaký ten problém , ale halvně se nechávají unášet silou hudby a tance. U málokterého filmu si znova pouštím vybrané scény ... ale tady bych si musel zopakovat celý film. Už tak musím tomuto filmu vylepšit průměr, proto dávat plný počet a smekám kšiltovku. Doufám, že na DVD se mi bude líbit stejně tak .. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Pri týchto tanečných filmoch sa nikdy nenudím a Step Up 2 priniesla niekoľko skvelých tanečných prvkov či breakdanceových alebo rôznych iných........................ Soundtrack Aaron Zigman: 1. Low - Flo Rida/T-Pain [3:50] ,2. Shake Your Pom Pom - Missy Elliott [4:00] ,3. Killa - Cherish/Yung Joc [3:50] ,4. Hypnotized - Plies/Akon [3:08] ,5. Is It You - Cassie [3:57] ,6. Can't Help But Wait - Trey Songz/Plies [3:24] ,7. Church - T-Pain [4:00] ,8. Ching-a-Ling - Missy Elliott [3:38] ,9. Push - Enrique Iglesias [3:28] ,10. 369 - Cupid/B.o.B [3:31] ,11. Impossible - Bayje [4:08] ,12. Lives in Da Club - Sophia Fresh/Jay Lyriq [3:28] ,13. Girl You Know - Scarface/Trey Songz [4:15] ,14. Say Cheese - KC [4:05] ,15. Let It Go - Brit & Alex [3:21] ,16. Ain't No Stressin - Montana Tucker/Sikora/Denial [4:19], ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Tanec mám rád, aj keď radšej sa na tanec pozerám ako by som mal tancovať, pretože som fakt drevo...V tomto filme je tancovania dosť, ale v podstate sa mi páčili len tri scény a to v metre, na diskotéke s trampolínami a záverečná v daždi. Čo sa týka hudby - ak máte rádi hip hop, je to niečo pre vás - ja si sem tam hip hop vypočujem, ale hodinu a pol v kuse, to už bolo na mňa trochu veľa. Film u mňa zabodoval tiež výberom hlavnej predstaviteľky ( Briana Evigan). A teraz k mínusom - veľmi, ale veľmi trápne dialógy typu "Odkedy si prišla do školy, viem kto som." alebo "Buď sama sebou."(a bolo ich oveľa viac...), pri ktorých sa človek môže len chytať za hlavu a cítiť sa trápne. Rozhodoval som sa medzi dvomi a tromi hviezdičkami - nakoniec pridávam tretiu za jeden veľmi vtipný moment, ktorý ma úprimne rozosmial(bolo to ku koncu filmu - scéna zahŕňala neznalosť angličtiny jednej aziatky, keď boli všetci nastúpení pred dverami u Andie). ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • Vítězem MTV Movie Awards v kategorii "Nejlepší polibek" se stali hlavní představitelé Briana Evigan a Robert Hoffman za líbání v dešti. (ČSFD)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama