Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

draggo 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil, ale dvojka mi bohužel přišla o dost slabší. Nejvíc mi ais vadilo ústřední duo, které mi prostě nebylo vůbec sympatické. Děj mi tentokrát přišel vyloženě blbý, a bohužel né tou sympatickou formou jako v jedničce. Naštěstí tu zůstává stále povedená choreografie a hudba, což jsou dvě věci, které z toho dělají nakonec celkem koukatelný filmek. Na rozdíl od jedničky ale nemám chuť to vidět znova, a ani z toho nemám takový hezký pocit. Škoda. /viděno na PC(DVDrip): 45% a 2*/ ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Now you're talking... totiž dancing. Ano, jistě, příběhově a herecky je to stále zoufalství, ale cit pana Johna M. Chua pro kameru a práci s tanečníky pozvedá tuhle jinak zapomnění hodnou naivní limonádu na úroveň "má smysl se na to podívat". I pokud vás s tancem, neřku-li přímo s uličním tancem, nepojí nic kromě vědomí o jeho existenci, stejně vás nemůže nezaujmout to, co se vám tady bude ukazovat. Primárně je to ovšem film přímo pro příslušníky různých skupin "z oboru", a jak vidno, je jich (v kombinaci s dětičkami vypatlanými Hanou Montanou a Háj Skůl Muzikály) dost na to, aby se vyplácelo čas od času něco takového natočit. Ale trojka jde zase o kus dál a výš;) Pro dvojku smířlivých 60% za technické kategorie a umělecký dojem. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Pokusím sa definovať tento počin --T.R.A.P.A.S-- Ja chápem, že ide o tanečný film, avšak Lets Dance II.? nejak mi uniklo nejaké to "street dance"... * za doslová pár scén, pretože ani tie tance a hudba nie su až tak nabušené. Scenár je úbohý a celkový dojem je nudný. Ide o zbytočný snímok, ktorý vôbec nemusel byť. Osobne som "toto" videl v kine a musím uznať, že záverečný tanec ma prekvapil a potešil, ale inak 98 minút mi pripadalo ako večnosť... 1*,viac určite nie... 2/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17,5miliónaTržby USA $58,017,783Tržby Celosvetovo $148,424,320Tržby za predaj DVD v USA $21,502,700 //počet predaných kusov 1,292,944║ Je to taká umelá cukrovinka bez nejaké zaujímavejšieho deju ale za to tanečne - choreograficky zvládnutá, takže som sa nemal šancu nejak výdatnejšie nudiť. /55%/ ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Asi tak, příběh je jak jsem očekával mírně naivní, opět slabý s mnoha klišé, ale to mě zas tak nevadilo, jelikož zde šlo jak v prvním díle o taneční kreace, které tu jsou dosti povedené. Hudba a choreografie jsou parádní a závěrečné tančení v dešti dost efektní. Když se k tomu přidá příjemné herecké obsazení v čele s krásnou Brianou Evigan tak jsem si tento díl oblíbil více než první. Jedná se o odpočinkový film na zpříjemnění večera, teda jestli vám nevadí Hip Hop. Hodnotím silnými 2 hvězdičky... ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama