Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hotelový manažer Christian Kohlund letí do Indie, aby pomohl své tetě zorganizovat pro hotelové hosty festival světel. Musí však řešit nečekané obtíže... (TV Barrandov)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nemůžete jet rychleji ?? To už jsem mohl jít rovnou pěšky !!" ;) Další příspěvek typicky německému propagačnímu seriálu cestovních kanceláří s palčivou pachutí romantiky a neodmyslitelným švýcarským "hoteliérem" Christianem Kohlundem, který zřejmě disponuje patentem na rozum, a rozsévá tak moudra na všechny strany, aniž by o ně často někdo vůbec stál, tentokrát z polovičatě využitého prostředí exotické Indie.. Hotel snů: Indie sice tvůrci znovu vybavili dialogy tak tupými, až se tají dech, nicméně jde o celkem svižnou epizodku, vtipnější, než je v rámci série zvykem, a tak vás vyloženě doběla rozčílí jen ten idiotský nemyslitelný závěr.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 6/10/// +závěr filmu, romantická línie, částečně prostředí Indie -vhodné snad jen jako kulisa, některé postavy, Indie mohla být ukázána ještě více/// Tak, nění to tak špatné. Minule to bylo horší. A naopak na tu část s Pierem Bricem to nemá. Prostě je to takovej střed. Naštěstí mě zaujala romantická línie se synem Indického maharádži a celkově přátelská nálada snímku. Trošku mimo jsou snahy hlavního hrdiny všem dělat psychologa a rádce. Ale co jiného čekat, když je to jeho hotel a jsou to jeho hosté. Na něměcký film to prostě ušlo./// Celkem 54%/// ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama