Reklama

Reklama

She Demons

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Iggy 

všechny recenze uživatele

Ve srovnání s filmy Eda Wooda poněkud slabší, hlavně to není taková sranda. Jinak ale neuvěřitelně originální a nezapomenutelné ryzí béčko o šíleném fašistickém vědci na opuštěném ostrově a svalovci toužícím zachraňovat z jeho spárů polonahé krásky, protože z nich vysává esenci jejich krásy a vytváří z nich ženy démony jen proto, aby oživil zašlou krásu své manželky! ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Už je celkem dlouho po válce, ale na tropickém ostrově, který není nikde na mapě, se schovává parta nácků v nažehlených uniformách (a dávají si i záležet na nošení hákových křížů na páskách na rukávech - asi aby každýmu došlo, že to jsou fakt náckové). Dostane se tam i skupinka turistů a taky tam je parta tančících krásek v domorodém (tedy skrovném) oblečení. Celkem běžný osazenstvo, že jo. A taky je tam nacistickej doktor a ten dělá z krasotinek jako vedlejší produkt monstra, protože léčí vlastní, nehodou znetvořenou manželku "jejich krásou". A turista-hrdina tak musí zachraňovat svůj kejhák i ty holky. Doktor se taky pokouší vytvořit z tamního vulkánu energetickej zdroj pro Německo, protože se k němu nějak nedoneslo, že válka dávno skončila, a ještě k tomu ostrov slouží americkému letectvu jako cvičnej cíl. Jo, je to dost šílený, a navíc plný paradoxů - laboratoř má moderní vybavení, ale musí se v ní svítit loučí, na žárovku asi nezbyly peníze. A navzdory modernímu vybavení jsou vězni drženi v bambusové kleci, která nevydrží silnější náraz. No jo, no. Alespoň ty zrůdičky jsou ucházející, jako celý film velice levně udělané (tlustej mejkap a velké, očividně umělé a nedržící vyndavací zuby, dost podobné v líčení jako u Daughter of Frankenstein, což byl další majstrštyk R. E. Cunhy), ale dostatečně ohavné. Herecky příšerné, dějově ujeté, fakt špatnej film: blbnutí režiséra a scenáristy Cunhy ve stylu "čím větší ujetost, tím líp" mě ale docela bavilo. ()

Reklama

pepua 

všechny recenze uživatele

Prosím s filmy Eda Wooda nesrovnávat. Jsou zde sice scény, které jsou svým jalovým zpracováním nechtěně vtipné, ale příliš mnoho jich nebylo, aby mohly poskytnout zábavu na hodinu a čtvrt. Příběh je vcelku konzistentní, ale to akční a zároveň i podstatné začne až po půl hodině, což je u tak krátkého filmu docela pozdě. Je to zkrátka jen další špatné sci-fi z padesátých let, rozhodně nic kultovního, čeho by si měli všimnout vyznavači filmů Eda Wooda. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Béčkový režisér Cunha natočil zábavnou nicméně zapomenutou blbůstku. Parta lidí(společně s Japoncem jak je tomu samozřejmost)ztroskotá na ostrově kde jsou nacisti kteří mění ženy v monstra. Neuvěřitelně hloupý nápad, a přesto film dokáže solidně zabavit. Monstra sice moc neútočí ale masky jsou poměrně zdařilé, je škoda že se režisér více neutrhnul ze řetězu. No a ti nacisti byly k popukání, buďto to byly naprostý hovada co neuměly nic a nebo tu byl nadržený generál. Prostě dílo k popukání. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama