Reklama

Reklama

Left Turn

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Drama
Velká Británie, 2001, 15 min

Obsahy(1)

Brát stopaře nebo neznámé lidi uprostřed velikého lijáku se nemusí vyplatit. O tom se už přesvědčili mnozí a ani tentokrát to nebude jiné. (SOLOM.)

Recenze (10)

petero 

všechny recenze uživatele

Takže Sean Ellis začal predsa len hororom. Hlavne hneď v úvode ukáže, že v tomto žánri sa určite nestratí. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

To že Sean Ellis má talent na horory mi je jasné po Broken...Tento (hoci sympatický) prvý pokus je zaujímavý svojou úvodnou sekvenciou a vyústením, okrem toho nič svetoborného neponúka a radím ho do všeobecného lepšieho priemeru... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavý snímek z dílny Seana Ellise zaujme především nenáročné diváky. Ponurá atmosféra je nám zde podávána jen po kapkách, ale deštivé počasí, neznámá osoba v „pršiplášti“ a obsah její kabely bohatě postačí. Zbytečné dialogy zde nemají místo a tak se můžeme soustředit pouze na zajímavou pointu, která nám sice nenabídne nervy drásající rozuzlení, ale určitě tento snímek za pozornost stojí. I ta závěrečná melodie se mi líbila, takže průměrné ohodnocení je na místě. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu ma zmiatol začiatok...ale nakoniec som spokojný. Skvelá upršaná atmosféra, potulný mäsiar ( myslené v záľube sekať do ľudí ) a nekonečná ľudská dôvera v neznámych. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že má Sean Ellis rád horory, protože mně se zdá být talentovanější v komediálním žánru. Atmosféru to má, ale co naplat, když příběh je tak chabý - tohle by vystrašilo tak šestiletého kluka a možná ani to ne. Údajně remake filmu Panic (1978) ()

Reklama

Reklama