Reklama

Reklama

Mission Zero

Krátkometrážní / Sci-Fi / Akční / Thriller
Itálie, 2007, 8 min

Vše začíná jednoho krásného rána, kdy Uma Thurman nasedá do auta a vydává se na cestu. Jenže to ještě netuší, jak nebezpečná cesta to ve skutečnosti bude. Na každém rohu jí někdo usiluje o život. Vše to vypadá jako jedno velké spiknutí a Uma musí vynaložit veškeré své síly, aby vyvázla bez zranění, což se jí ne vždy povede. Zakončení a vlastně i vysvětlení celého příběhu se nachází na konci, kde jinde než v prodejně pneumatik společnosti Pirelli, pod jejíž záštitou celý film vznikl. (Marcus.das)

(více)

Recenze (40)

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Takže si to shrňme: Pneumatiky Pirelli umí skvěle brzdit. Jenže proč režisérka s opravdu velkýma koulema Kathryn Bigelow neumí přijít s opravdu dobrým vlastním nápadem a bez jakékoliv vlastní invence kopíruje to, co už před ní ukázali Dominic Sena (60 sekund) či Joe Carnahan (Hire: Ticker)? Je to pouze bolestných devět minut filmařského plagiátu, který navíc prohrává i na poli marketingovém. Víc než pneumatik si užijete žlutého Diabla a Umy Thurman. Být šéfem reklamního oddělení u Pirelli, žádám od filmařů vrácení nákladů a dobrovolně podávám rezignaci. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nuž, krátkometrážny počin MISSION ZERO sa môže chváliť menami Uma Thurmanová (KILL BILL) a Kathryn Bigelowová (K-19: STROJ NA SMRŤ), ale v skutočnosti nie je ničím iným, len nudnejšou variáciou na automobilovú krátkometrážnu sériu HIRE, s tým rozdielom, že je to reklama na pneumatiky (...). Čaká vás lákavý vizuálny obal, atraktívna herečka a tony bullet-time akcie. Ak čakáte viac, čakajte ďalej. Kedysi by som z toho mal mokrý sen. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvý Pirelli film, ktorý som mal možnosť zhliadnúť, bol horrorovo ladený "The Call". Zdalo sa mi to nápadité, nablískané, profesionálne spracované. Tak isto, ak nie i o trocha lepšie, je na tom aj druhý snímok, čo som videl "Mission Zero". Tento krát sa to nieslo v bombastickom akčnom duchu s nečakaným sci-fi rozuzlením. Oceňujem aj to, že ústrednou hrdinkou je moja obľúbená herečka Uma Thurman. Na to, že sa vlastne jedná len o reklamu na pneumatiky, je to teda naozaj na vysokej úrovni. *** ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

heh :). maximalne tupucka zalezitost, ktora moze z casti zaujať len dve skupiny publika. 1. - fanatikov a znalcov do aut (uzivatel duotone28, pozdravujem inak :)), a 2. - premotivovanych onanistov nad pohyblivymi obrazkami zvodnej thurmanovej. zial za prve poriadne nerozoznam daewoo tico od ferrari a na to druhe pouzivam www.amateri. .. dalej poznate :). kathryn by sa mala radsej vratit do ponorky k fordovi, tam jej to islo o dost lepsie. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +zvukový a hudební doprovod, napětí akce -je to jen reklama/// Tak to pozor, tohle bylo hodně dobrý. Zajímavý hned od začátku. S pořádným akčním spádem, zakrvácenou Umou a dobrým sci-fi překvapením na konci. Tuhle žlutou jísdu se dám ještě jednou./// Celkem 72%/// ()

Zajímavosti (1)

  • Osmiminutový filmový snímek, který je dostupný pouze na internetu, chce zopakovat velký úspěch, který měl jeho předchůdce, již zmíněný The Call. Za necelý rok jej od jeho uvedení shlédlo více než 5 milionů diváků ve 216 státech a územích, od velkoměst až po polárníky na antarktických základnách. (cariada)

Reklama

Reklama