Reklama

Reklama

Bohatý a ľahtikársky mladík so žiarivou budúcnosťou štartuje divokú jazdu po špirále drog, sexu a nebezpečenstva. Netuší, že jeho najlepší priateľ je zároveň aj najhorší nepriateľ! Tristan Price, mladík z dobrej rodiny, práve oslavuje 25. narodeniny. Má skvelú priateľku Brooke, čoskoro ukončí univerzitné vzdelanie a stane sa právnikom. Vo večer narodenín zájde s priateľmi do baru, odkiaľ po istom čase skončí aj so svojím bratom na plážovej akcii, ktorú zorganizoval charizmatický drogový díler Sebastian Cole. Tristana očarí jeho spôsob života - rýchle autá, krásne ženy a zbrane. Spočiatku si ani neuvedomuje, že nadviazaním priateľstva so Sebastianom sa jeho život rúti dolu kopcom. Sebastian nie je totiž len jeho najlepší priateľ, ale aj najhorší nepriateľ. (TV JOJ)

(více)

Recenze (13)

Soweek 

všechny recenze uživatele

Což o to, příběh se zdá být kvalitní, ale kde se vyhrabali ti herci to opravdu nevím. Ta druhá hvězdička je za Vinnieho, který i když je psaný v hlavních rolích, ve filmu hraje asi 3 minuty a to ještě krade hlášku Rorymu Breakerovi z Lock, Stock and two smoking barrels (kde mimochodem Vinnie sám hrál), čímž si asi připomněl staré dobré časy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, toto je jen další z mnoha hoven, kde zápletka se uskuteční až na konci pořadu. Krása. Na tohle čumět je asi jako zjistit, že ti někdo vojel auto klíčem. Nasere tě to, ale nic s tim nenaděláš. Naprosto k ničemu role pro Vinnieho Jonese, Messnera a ani tomu Lochlynovi kurva nedali pořádnou roli. Místo toho ji daj buzerantovi ze Zoufalých manželek a nějakým nounejmům + lidl Megan Fox z Tokio driftu. Příběh to nemá a z tý blikací kamery jsem blil! Zbytečnost. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Má to síce všeobecne dosť nízke hodnotenie, ale bolo to pútavé, nebolo to nudné, malo to príbeh a to dosť zaujímavý, morálne často dosť mimo, konanie postáv trocha naivné a hlúpe, takisto niektoré scénky, napríklad tá s prestrelkou boli hlúpe, ale hlavne že postavy majú peniaze, moc, skoro všetko sa dá zariadiť, ale chcel by som vidieť, ako by dej prebiehal, keby bol chlapec z chudobnej rodiny, to už by však vyzeralo na naivný film, lebo to by musela mať hlavná postava veľa šťastia. Nebolo to zlé, zachytávalo to mnohé z dnešnej doby, ako peniaze, párty, drogy, bohaté a mocné rodinky, naivné dievčatá, bolo z toho cítiť veľmi USA, ale oceňujem obsadenie, lebo Monica Keena, Nathalie Kelley, Drew Fuller, Vinnie Jones, ale najmä Jassie Metcalfe hrajú skvele. Na tento film hovorím jednoducho v pohode. ()

Tanus 

všechny recenze uživatele

Ten film by strašně chtěl, ale to je přesně to, co mu podkopává nohy. Ono v něm totiž nic tak vyjímečného není, i když hlavní zápletka až tak úplně marná není ale siláckých hlášek, mizerných dialogů a super žhavých slečen je tam zase možná až moc. Vinnie Jones mě nezklamal, i když jeho postava má minimum prostoru, tak mě přišel o třídu lepší než ostatní. Celkově vzato, 2 hvězdy, nic extra ale zase ne úplný propadák. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 4/10 Prostředí 4/10/// +obsazení není úplně nejhorší, zaujme Nathalie Kelley, má to celkem obstojný závěr -Vinnie Jones nemá hlavní roli, dějově se jedná o těžkej průměr, akce tu taky moc není/// Loaded dostal sice přesný slovenský překlad, alespoň co se děje týče, ale raději bych zůstal u původního názvu. Dějově je to především Drama a Thriller. Akce se tu člověk moc nedočká. Hlavní hrdina je takový nemastný neslaný. Opravdu snad zaujmou jen některé postavy a hezké dívky. Prostě kdybych si to půjčil na DVD byly by to vyhozený peníze./// Celkem 46%/// ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama