Reklama

Reklama

Inspektor Taggart - Série 21 (2005) (série)


Odplata za hřích (S21E02)

(epizoda)
  • Velká Británie The Wages of Sin
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, 2005, 1 h 10 min

Obsahy(1)

Taxikář Terry Donnelly byl zavražděn téměř profesionálně. Zastřelen zezadu, z těsné blízkosti, jeho smrt ze všeho nejvíc připomíná popravu. Téhle domněnce nahrává i skutečnost, že se docela určitě nejednalo o loupež. To by v Terryho kapse nemohla zůstat naditá peněženka. A když se zjistí, že Terry měl na svém kontě předlouhý záznam trestů, převážně za držení a prodej drog, a že jezdil s taxíkem pro Archieho McGregora, jehož firmu policie dlouho z téhle nekalé činnosti podezírá, zdá se, že vyšetřování bude tentokrát úplná hračka. Gangsteři si prostě mezi sebou vyřizovali účty. Jenže nemohlo za tím přece jen být něco jiného? A byla skutečnost, že Terryho auto zablokovalo cestu jistému pohřebnímu průvodu, opravdu jen náhoda? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizody z tohoto století jsou vskutku divácky atraktivnější a je s podivem, že tvůrci i po těch letech přicházeli s fajnými nápady. Tahle epizoda je sice zrovna jedna z těch, které v paměti příliš neutkví, ale kvalitou se pořád řadí do nadprůměru, takže rozhodně nijak neurazí. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

"Případy Taggarta bez Taggarta" jsou možná divácky atraktivnější a celkově snesitelnější. Což je samozřejmě můj soukromý názor; nic víc. ()

subic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát 3 vraždy, rádoby taxikář a poslíček pro převoz drog, otec pohřbené dcery a nakonec advokát. Celkem zamotaný případ, protože ufetovaná dcera, která je na začátku pohřbena, tak její otec vlastně nebyl její otec, byl to jeho bratr. To teprve do případu vnese to správné světlo, protože ten ji chtěl chránit před drogami, které ji dával advokát milenec od svého dealera a otec, který dělal, že to nevidí. 51% ()

Reklama

Reklama