Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodinná prázdninová plavba v Karibském moři se změní v nečekané dobrodružství, když se na obzoru objeví pirátská loď... Christian Vesens pozve svou přítelkyni Billy a její děti na romantický výlet jachtou po Karibském moři. Doufá, že to pomůže zlepšit rodinné vztahy a taky věří, že západ slunce na pláži v Karibiku bude romanticky nezapomenutelnou kulisou, až bude konečně Billy žádat o ruku. Jejich cestu však od začátku provází smůla. Když dorazí do přístavu Punta Chica, zjistili, že jejich loď je pryč. A z jachty honosného názvu Královna oceánu, kterou narychlo sehnali, se vyklube polorozpadlá kocábka. Velí jí kapitán Flynn, který svou loď prohrál v kartách s bandou pirátů a teď se jim chystá upláchnout. Samozřejmě marně, takže je jen otázkou času, kdy je piráti dostihnou. A když se tak stane, bez milosti rodinku vysadí do nafukovacího člunu a nechají na otevřeném moři osudu napospas. V noci je bouřlivé počasí zažene ke břehu zdánlivě opuštěného ostrova, kde je čeká nejen boj o přežití, ale také nečekaně intenzivní prověrka jejich vztahů. Naštěstí je tu malý Max, který zná a umí snad všechno co rodina potřebuje k přežití. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (8)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Těžko hovořit o tomto skvostu, ale stačí si shrnout celý příběh. Rodina ztroskotá na ostrově díky jednomu idiotovi, který následně dorazí a je prakticky oslavován. Následuje několik nesmyslu podpořených geniálním dítětem, které skrze 20 let starou a zrezivělou rádio stanici zavolá pomoc... a to není vše:), ale nebudu kazit ten okamžik překvapení (achjo, kdyby nějaký byl...). Naprosto obyčejné, předvídatelné, tupé a o ničem. Odpad nedávám snad jen za to, že si tv Nova uvědomila, že tenhle film patří na sobotní ráno, kdy jsem i já o něco více tolerantní. ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Zdálo se mi to, nebo se někdo mírně podivným a laciným způsobem pokusil vytěžit to nejlepší z Pirátů z Karibiku, ale za Johnnyho Deppa nasadil nějakého německého losera? ()

Shit odpad!

všechny recenze uživatele

No to byl teda náklad, nic trapnějšího sem neviděl už roky, sice odpad prakticky vůbec nedávám,ale místo tohohle bych snad i poslouchal dádinu disco hitparádu. No to sem možná trošku přehnal, ale je to fakt utrpení na to koukat, hlavně teda na geniálního pětiletýho zrzka a na piráty v hawajskejch košilích, co vypadaj jak banda teploušů z Modrý ústřice. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama