Reklama

Reklama

Dustin Hoffman - jednička ve své třídě

(TV film)
  • USA Biography: Dustin Hoffman - First in His Class
všechny plakáty

Obsahy(1)

Neuvěřitelné sedmdesáté narozeniny slaví v těchto dnech hollywoodská hvězda první velikosti - Dustin Hoffman. Narodil se 8. srpna v Los Angeles a v dětství si vytrpěl posměšky kvůli svému malému vzrůstu a "ošklivosti". Dětské zlomyslnosti začal úspěšně čelit kašpárkovstvím, což jej později dovedlo až k herectví. Cesta na rudé koberce vedoucí k Oscarům a jiným cenám však vůbec nebyla jednoduchá a stála "malého velkého muže" nesmírné úsilí. U filmu prorazil až ve třiceti letech, kdy vytvořil hlavní roli v dens již legendárním Absolventovi. Následovala taková díla jako Půlnoční kovboj, Strašáci, Motýlek, Lenny, Kramerová versus Kramer, Tootsie či Rain Man. V dokumentárním snímku uvidíte unikátní záběry z kamerových zkoušek a seznámíte se například s hercovým starším bratrem a nejbližšími přáteli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Matty 

všechny recenze uživatele

Cesta jednoho z nejpozoruhodnějších chameleonů a největších perfekcionistů mezi herci od přespávání v kuchyni Genea Hackmana a účinkování v reklamě na Volkswagen, přes absolvování Strasbergovy akademie a jednoho nevydařeného manželství až ke dvěma Oscarům ze sedmi nominací a pěti dětem. Chybělo mi pouze více slov samotného Hoffmana. ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Vcelku přínosné zmapování Dustinovy nelehké cesty ke slávě i následného umění udržet se na vrcholu i přes několikerou nepřízeň osudu. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Dustin Hoffman je skutečně zvláštní hollywoodská postavička. Má toho za sebou před kamerou opravdu hodně, ale pořád má plno energie na rozdávání. Alespoň tak na mě působí v tomhle životopisném dokumentu. ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Dokument, ktorý vám priblíži D.Hoffmana nielen ako herca, ale dozviete sa mnohé aj z jeho súkromného života, jeho spôsob myslenia, akým spôsobom si vyberá role a pochopitelne aj dalšie perličky z filmového sveta. Určite stojí zato vidieť. 70% ()

Reklama

Reklama