Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Federico Vivaldi, policejní inspektor v Terstu, by se mohl s čistým svědomím připravovat na odchod do důchodu. Kolegové ho respektují - i přes jeho občas spíše intuitivní postupy. Syn Stefano mu dělá radost - studuje práva a začal pracovat ve Vivaldiho okrsku. Pravda, inspektor je rozvedený, ale manželku má pořád rád a její nový druh mu trochu hýbe žlučí... Nicméně by vše bylo v pořádku - nebýt vraždy jedné mladé dívky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy odpovídají i mému pohledu na skoro až zdlouhavý dvojfilm. Konec bych spíše bral ne tak sladký, ale jinak se na to dalo dívat. Opravdu tak vyrovnaný snímek ve všech kategoriích jsem dlouho neviděl a ta šestka je asi tak strop, kterého film dle mě mohl dosáhnout ... 6666 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dva muži. Jeden policejní inspektor a otec, druhý jeho syn, policista a gay. Možná z dnešního pohledu jednoduchý život ve světě, který už gaye chápe jako "realitu". Tou však není policejní sbor italské policie, která svému "růžovému chlapečkovi" nedá nic zadarmo stejně jako všichni v jeho okolí, kteří s ním nemají stejnou krev. Vkusně natočený film s televizním vzhledem, který nezapře myšlenku, slušné herce a klasicky pomalejší tempo kriminálek. Do televize akorát. ()

Reklama

Faidra 

všechny recenze uživatele

Zobrazení netolerance a bigotnosti v současné italské společnosti mě k smrti vyděsilo, červenoknihovnové postavy a závěr pouze k smrti otrávily. ()

Kreeki 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek na kontroverzní téma. Vývoj vztahu konzervativního otce, který tvrdě odmítá cokoli co se příčí zákonům přírody, a jeho homosexuálního syna. V Italském duchu natočený jednoduchý detektivní příběh s relativně zajímavou zápletkou, který popravdě není určen každému a každému se také líbit nebude. Takzvaný "film na sobotní odpoledne" nebo jak se u nás doma říká "na dlouhé zimní večery". 5/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama