Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh o mladé ženě, jež byla neoprávěněně odsouzená k dlouholetému vězení za vraždu, kterou nespáchala. Skutečný vrah je divákovi znám už od počátku a dramatické napětí vyvěrá ze sledování obhajoby advokáta Landryho na její osvobození a odhalení pravého viníka. Film vznikal v brněnském studiu roce 1991 podle scénáře Václava Šaška. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Převést francouzské prostředí (námět René Floriot) do brněnského studia se scénáristovi Václavu Šaškovi nepodařilo. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady poplavu spíše s proudem těch, kteří tento film označují za podprůměrnou podívanou. Bohužel znám dost záživnějších československo – českých krimi detektivek a tahle zas až tak extra zajímavá nebyla. Jak bylo řečeno, identitu vraha známe skoro hned od začátku – což je vždycky škoda, pak už jen čekáte, jestli se vyšetřovatelům podaří odhalit skutečného pachatele, nebo půjde sedět nevinná oběť (no většinou je chycen ten pravý samozřejmě). Byla tu hromada nudnějších dialogů a pasáží, které postrádaly alespoň nějaké tempo – atraktivitu. Herecké výkony většiny zúčastněných ušli, ale i tak to vidím na lehce podprůměrnou záležitost. 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté téma v Brněnském hávu. Na české poměry to ale zas takové špatné není. Vlastně je to TV film. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Na brněnské studio, co vyplodilo tolik sraček jako hovnocuc na Lesné, lze říci, že slušná soudní detektivka.  Jen mě tam vadil nalezený knoflík s kouskem látky, to už použil Georges Simenon. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pravnicko soudni vysetrovanka. Na (v podstate) studiovou zalezitost to nebylo spatne. Zdena perfektni jako obvykle. :))) ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo nic moc, na předčasné vypnutí televize, ale pak se to ukázalo být docela dobrým krimi příběhem. Navíc potěší neokoukaní brněnští herci. Možná škodí přílišné televizní zpracování, ovšem na celovečerní trhák to opravdu není :)- ()

fooggyy7 odpad!

všechny recenze uživatele

Jak ubohé, neprofesionální po všech stránkách. A tady čtu slušná vyvedená krimi se skvělými brněnskými herci. Špatná krimi, špatní herci a špatné Brno ()

quokam 

všechny recenze uživatele

Inscenace napr i o tom, jak justice jinak jedna s kmanem a jinak s panem. Nelzeme si do kapsy, ze to takhle funguje jen ve Francii a ne u nas. To u nas trestne stihany a dokonce pred soudem obzalovany muze delat premiera a kandidovat na prezidenta a jeste pritom drze tvrdit, ze to na justici nema zadny vliv. Tudle nudle. Z tohoto uhlui pohledu je tato inscenace zrovna v techto dnech aktualnejsi nez kdy jindy.  6/10. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

proboha. Skvělí herci, no to jo jo jo jo. Sator souhlas, jsou skvělí, oduševnělí, nekřečovití, plně a uvěřitelně projadřují emoce postav.   Akorát někdo z Práglu o tom může pochybovat. ()

Reklama

Reklama