Reklama

Reklama

Tvrďák Taylor

Trailer

Obsahy(1)

Ryan, Wade a Emmit nastupujú na strednú školu. Ich prvý deň prebieha dobre, až dokým sa nestretnú s Filkinsom, vychýreným školským bitkárom, ktorý sa správa ako malý Hannibal Lecter. Predtým, ako budú úplne vtiahnutí do Filkinsovej ríše teroru, potrebujú si nájsť niekoho, kto ich bude chrániť. Dajú si inzerát do vojenského časopisu Soldier of Fortune. Najlepšia a najlacnejšia ponuka príde od bývalého žoldniera Drillbita Taylora (Owen Wilson). Zoberie si ich do parády a fyzický a duševný tréning na možné školské nástrahy sa môže začať. (jojoping)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (147)

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Strašlivá blbost, ale ja se smála skoro od začátku do konce :-D. Někde uprostřed to trochu ztrácí nějakýma těma moralníma věcma, ale zbytek filmu mně mile překvapil. Těm třem nerdům nešlo nefandit :-)). A to že Owen Wilson hraje v takove šílené komedii mi nepříjde tak divný, ale překvapil mně Adam Baldwin a jeho třicetivteřinovej štěk, toho jsem tam teda nečekala :-)). ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jeden je hubený a myslí si, že je svalnatý. Druhý je tlustý, rapuje a nechává si říkat T-Dog a třetí je nevím co, možná je to chudák, který se připletl k ještě větším chudákům. Příběh tří looserů, kteří jsou na škole šikanováni a proto si najmou osobního strážce, jenž je ve skutečnosti bezdomovec, mně opravdu pobavil. Hlavně tedy první hodina neměla chybu, potom to začalo být dost nudné. Jsou dva důvody, proč ty bylo nudné. Na komedii je prostě hodně 110 minut a je jasné, že to nemůže být po celou stopáž vtipné. Druhým důvodem je romantika. Vztah mezi učitelkou a bezdomovcem si mohli tvůrci klidně odpustit. Ti tři teenageři, looseři, chudáci a nesympaťáci mi byli tak nesympatičtí, že jsem jim tu šikanu přál! Nechápu kde je kdo vyhrabal. Owen Wilson je ale borec. Ty jeho hlášky a celkový způsob výcviku mně vážně bavil. Zazní zde i pár slušných hip hopových pecek a nejznámější je určitě Ass Like That od Eminema. A menší parodie na 8mile s rappovým battlem, který byl sice vyhaslý a trapný, ale co by kdo chtěl od 150 kilového kluka, kterému je tak 14-15 let a snaží se rapovat?! Je to taková ta obyčejná a průměrná komedie, který baví určitou chvílí a poté začně nudit. Kdyby se ubralo tak 20 minut, tak bych přemýšlel i o 4*! ()

Reklama

chmíří 

všechny recenze uživatele

Slabší 3*, hlavně za velmi neoriginální scénář, který na rozdíl od Superbad nebo Zbouchnutá postrádá vtipné dialogy, takže těch pár vtipných scének jsou spíš gagy a ne moc uvěřitelné situace i když párkrát na mě zafungovaly! Owen Wilson sice není úplně nejhorší, ale hlavně proto že všichni ostatní jsou ještě horší! No hlavní chyba je ve scénáři, který je prostě důležitý pro každý film a komedie obzvlášť...65% ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

681. hodnocený film: Skutečně se divím tomu špatnému ohodnocení Tvrďáka Taylora, protože mě Owen Wilson, jako vždy, nezklamal. Jasně jednoduchý a přímý snímek, který se snaží jen pobavit a snad dát i malou radu teenagerům, kteří se ocitnou v podobné roli, jako malí hrdinové. Čekal jsem přesně to, co jsem dostal. Naprostá spokojenost. 4* jsou adekvátní a vy, lidi, probuďte se... 4* ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Uchazejíci americká komedie, která poukazuje na šikanu na amerických středních školách. Musím uznat, že se tu našlo několik povedených okamžiků, jimž jsem se zasmál, nicméně mě zklamaly mnohé postavy. Hlavní záporák byl dle mého hodně nepřesvědčivý a Owena Wilsona si umím taky představit v daleko lepším světle. Plusové body dávám zejména za leč nikterak originální, ale smysluplný děj. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (2)

  • Adam Baldwin si ve filmu zahrál jednoho z bodyguardů, kterého se chystají kluci najmout. Při pohovoru se zmínil, jak hloupé je pro bodyguarda chránit kluky před rváčema. Měl přitom na sobě stejný oblek jako ve filmu Moje tělesná stráž (1980), ve kterém si zahrál roli bodyguarda ochraňujícího své kamarády studenty před jedním takovým rváčem. (HellFire)

Reklama

Reklama