Reklama

Reklama

Velké dobrodružství

  • Hongkong Qing dian da sheng (více)

Obsahy(1)

Láska mezi mnichem a princeznou z jiného světa! Bájný příběh vypráví o mnichu Tripitakovi, který se spolu se svými třemi učedníky vydává na pouť za posvátnými písmy. Úklady démonů, kouzla a nebezpečí - to vše na něj čeká! Je tu však ještě princezna z jiného světa, která Tripitaku miluje... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

killjezor 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost, kterou sráží příšerné charaktery, neskuteční neherci a velice jednoduché, až televizní triky. Bohužel, což je dobře, jsem se bavil od začátku až do konce. Když přijmete trochu zvláštní humor, které je v celém filmu a přestanete dbát na nelogičnosti a až přehnané přehrávání, bude se vám to líbit. Takže nadhled a možná i trochu toho alkoholu a film bude parádní! ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Jiný kraj, jiný mrav. Směsice pohádkových motivů a fantasy ve stylu mangy s typickými opičárnamy. Čínská tvorba je v tomto ohledu naprosto nezaměnitelná a pro evropany velice těžkopádná. Neexistuje tu plynulost děje a nějaké vysvětlení všech událostí. Skáče se tu velice rychle z jedné scény do druhé a byť se divák snaží sebevíc, nedokáže se zorientovat co se vlastně právě děje a proč. Nic nedává smysl a nic nemá logiku. No, zřejmě tomu rozumí jen Číňani sami. ()

Reklama

Jermann 

všechny recenze uživatele

Kromě několika moc pěkných obrázků mě nejvíce pobavily české titulky, které buďto přeložil pouze PC Translator bez následných úprav, nebo někdo totálně zhoubovaný. Příběh už si žádný nevybavuju, ale věty jako ''Srazíme se palmami'' (hádám, že mělo jít o plácnutí dlaněmi) nebo ''Já nejsem odpadky!'' mi utkví na hodně dlouho. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Přiblblej a naivní příběh se spoustou triků. Kdyby mě bylo jedenáct, asi bych se dost bavil. Chvílema byla ta naivita až odzbrojující, a některý pasáže byly doslova kouzelný. Jenže v první polovině vcelku koukatelná ptákovina ve druhé polovině těžce ztrácela dech, a tak i když sem to zkouk asi před hodinou, už vůbec nevim jak to dopadlo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tu si niekto povedal, že ak už máme tak veľký kotol, tak tam musíme hodiť všetko, čo sa dá. A stalo sa to, čo väčšina podobných mišmašov dopadne. Ten kotol vykypel. Verím, že čínske obecenstvo je na podobné okázalosti zvyknuté a má z nich radosť. Problém je ale v tom, že nie každý divák je tak benevolentný a nevšimne si vykrádanie nejakého toho ´´západného´´ snímku ( čo neberiem za najväčší problém ) a podradnejšiu trikovú stránku ( čo beriem za najväčší problém ). Zábavnosťou ale film oplýva a pre mňa je to lepšie, čo ´´Stredné kráľovstvo´´ vo svojej dobe vyprodukovalo. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama