Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (169)

otík 

všechny recenze uživatele

Neboli "Svatba mé nejlepší přítelkyně". Film ve své podstatě přesně kopíruje film s Julii Robertsovou, jen s tím rozdílem, že se vdává kamarádka, ne kamarád. Náš hrdina je floutek, který má na každý den jinou ženskou, ale až mu jeho nejbližší kamarádka přivede svého snoubence ze Skotska, teprve pak si uvědomí, že ji má rád a že svatbu musí za každou cenu překazit. Začne sekat dobrotu, soupeřit se snoubencem a nevěstu mu samozřejmě .... . Všichni vědí, jak to musí skončit, film pracuje s osvědčenými prvky romantické komedie a nepřekvapuje vůbec v ničem. Přesto hodnotím lepším průměrem, protože jsem si film docela užil. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která rozhodně není originální, která nabízí mnohokrát viděné a mnohokrát vyřčené podle tradičních konceptů jiných romantických komedií, ale přesto se na to dá v klidu podívat a užít si to. Jistě, je to zoufale neoriginální a tak průhledné, jak jen může americká romantická komedie být, ale přesto mi čas s tímto filmem docela příjemně uplynul a i když bylo od začátku jasné, jak to dopadne, tak jsem se na to i přes tento fakt rád podíval a ono to nakonec zase tak špatné není, ale zároveň si dovolím říci, že si zřejmě za nějakou dobu nevybavím příliš detailů z tohoto filmu. Je tu však přece jen něco, proč bych si měl tento film alespoň trochu uchovat v paměti. Část filmu, která se odehrává ve Skotsku, totiž stála za to, už jen kvůli těm nádherným exteriérům a kvůli několika šíleným nápadům, které se tvůrcům povedlo v souvislosti se Skotskem vymyslet (obzvláště klání o nevěstu mezi ženichem a jejím kamarádem bylo docela zajímavé). A jen taková malá poznámka, je zajímavé jeden den vidět Patricka Dempseyho jako mladého pubertálního gigola ve filmu Zajíček a hned další den jako dospělého muže, bojující o svou lásku ve filmu Jak ukrát nevěstu. Jinak opravdu bohužel nikterak tento film nevyniká, je to zkrátka typická tuctová americká romantická komedie, kterých existuje velice mnoho a které po čase ztrácí na zajímavosti, protože je nahradí zase jiné filmy na toto téma. Ale jako průměrná zábava na hodinku a půl je to dostačující a vyhovující, proto uděluji tři hvězdy. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovori tymto romantickym komediam? Taka sladka limonada? Alebo nejak podobne? V kazdom pripade je to jedna z tych mnohych romantickych sladkych komedii, ktore nicim nevynikaju, ale prijemne pobavia na jedno pozretie. Ale mne osobne vysumi skor z pamäti, ako sa pustim do dalsieho filmu :-) ________ Patrick Dempsey - (Tom) +++ Michelle Monaghan - (Hannah) +++ Kevin McKidd - (Colin) +++ Kadeem Hardison - (Felix) +++ Chris Messina - (Dennis) +++ Richmond Arquette - (Gary) +++ Busy Philipps - (Melissa) +++ Sydney Pollack - (Thomas Sr.) +++ ()

larelay 

všechny recenze uživatele

na zabitie sobotneho vecera, kedy clovek lezi po porode doma na gauci, boli ho rana po operacii, je pod antibiotikami, tak preco nie :D za normalnych okolnosti by to bol asi odpad, ale videla som film znacne "ovplyvnena" inymi vplyvmi, takze musim hodnotit na zaklade tohto faktu. Patrick ma charizmu ako svet, Michelle naopak skoro vobec (v tomto filme), Kevin McKidd nieco medzitym, a proste to inak dopadnut nemohlo. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Kevin McKidd, který hraje ve filmu Skota, opravdu pochází ze Skotska. (simply)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama