Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Naprosto tuctová romantická komedie. Ty si jako žánr nikdy nehrály na extra originalitu, ovšem tady na předvídatelnosti snad přímo staví, stav věcí víme od prvních minut. Jako jo, Američanům ve Skotsku se dá párkrát zasmát a Michelle Monaghan je zlatíčko; zato Patricka Dempseyho (zejména jako prostopášného hejska) jsem nikdy dvakrát nemusel. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Nechápem, načo ľudia pozerajú romantické komédie, keď sa potom sťažujú, že majú cukor až za ušami, lebo sa hlavní hrdinovia nakoniec dali dokopy... Samozrejme, samotný žáner film predurčuje na predvídateľnosť. No dreamy Patrick Dempsey a celkom realisticky vyznievajúci humor sa mi páčili, čiže hodnotím nadpriemerne. ()

Reklama

Falko 

všechny recenze uživatele

Ako sa hovori tymto romantickym komediam? Taka sladka limonada? Alebo nejak podobne? V kazdom pripade je to jedna z tych mnohych romantickych sladkych komedii, ktore nicim nevynikaju, ale prijemne pobavia na jedno pozretie. Ale mne osobne vysumi skor z pamäti, ako sa pustim do dalsieho filmu :-) ________ Patrick Dempsey - (Tom) +++ Michelle Monaghan - (Hannah) +++ Kevin McKidd - (Colin) +++ Kadeem Hardison - (Felix) +++ Chris Messina - (Dennis) +++ Richmond Arquette - (Gary) +++ Busy Philipps - (Melissa) +++ Sydney Pollack - (Thomas Sr.) +++ ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Že to bude mít tisíckrát omletý scénář bez špetky překvapení či snad dokonce napětí se dalo čekat. Když si k tomu ale ještě přidáte nulovou chemii mezi hlavními představiteli, blbé dialogy, uboze načrtnuté postavy a absolutní neschopnost zapůsobit romantickými scénami, je jasné, že v tomto případě není ani za předpokladu snížených kritérií na kvalitu amerických romatických filmů, produkovaných jako na běžícím pásu, o co stát. ()

Elleannie 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mi hoodně líbilo, opravdu hodně jsem se nasmála:D Sice jednu pasáž ke konci filmu bych úplně vypustila, protože mi tam moc neseděla, ale dá se to snadno přehlédnout, když si vzpomenu na zbytek. Druhá komedie, ve které jsem viděla Patricka Dempseyho a musím říct, že mu takové filmy sedí. Ráda se na to podívám znovu. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)
  • Patrick Dempsey a Kevin McKidd hráli společně také v seriálu Chirurgové (od r. 2005). (skinny)

Reklama

Reklama