Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrdina filmu společnosti Columbia Pictures Jak ukrást nevěstu, Tom (Patrick Dempsey), si užívá života: je sexy, je úspěšný a ví, že se může kdykoliv spolehnout na Hannah (Michelle Monaghan), svou okouzlující nejlepší kamarádku, která je jediným neměnným prvkem v jeho životě. Všechno dokonale funguje až do chvíle, kdy Hannah odjede na šest týdnů pracovně do Skotska...a Tom si s úžasem uvědomí, jak prázdný jeho život bez ní je. Rozhodne se, že jakmile se vrátí, požádá ji o ruku - ale je ohromen, když se dozví, že se zasnoubila s bohatým a pohledným Skotem a plánuje se k němu přestěhovat. Když Toma Hannah požádá, aby jí šel "za družičku", rozpačitě souhlasí...ale jen proto, aby se mohl pokusit Hannah získat pro sebe a překazit svatbu, dokud není pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Rozvleklá nuda převlečená za " humornější" předělávku SVATBY MÉHO NEJLEPŠÍHO PŘÍTELE, jen v opačném gardu. Běda těm, kteří se nechají nachytat! Komu vůbec podobnou pitominu doporučit? Těm co se neobejdou bez psího pohledu Patricka Dempseyho? Teenagerům, kteří nejspíš ocení to jak si dospělí chlapi pochvalují ve sprše velkého skotského ptáka nebo to jak je hlavní postava vylíčena jako ten největší klátič v N.Y.? Lidem co rádi blbé scénáře? No nevím, nevím. Fakt mě mrzí, že Sydney Pollack bude mít na posledním řádku své bohaté (ani ne tak počtem, jako významem) filmografie tento romantický nepodarek. Horší hodnocení nedávám právě jen kvůli Pollackovi a dobře odvedené práci při začáteční scénce z vysokoškolského mejdanu, kdy oba hrdinové vypadají opravdu věrohodně, až jsem chvilku pochyboval, jestli to jsou opravdu oni nebo se něco dokonale povedlo v oddělení castingu... Oči jsem na nich mohl nechat, jako kdybych je viděl srát jednorožce (ano, narážka na ojediněle vtipný moment filmu). II Scénář: Adam Sztykiel, Deborah Kaplan, Harry Elfont. 35% ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Patrick Dampsey je sice možná úspěšný a sexy,ale nedovede se vymáčknout a normálně jednoduše říct holce co se mu líbí, že si jí chce vzít a tak milá holčina odjede do Skotska a tam najde konečně CHLAPA, který za to stojí... Nicméně americký ňouma se rozhodne, že ve jménu vlastního sobectví zničí svatbu své kamarádky a skotského sympaťáka a to za každou cenu. Nejsem rozhodně žádný moralista, ale celkové vyznění filmu mě pěkně nakrklo a znechutilo a dávám dvě hvězdy jen díky tomu, že jsem v tv před tím viděl ještě větší shit jménem "Jedna za všechny". ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Nijak nepociťuji, že bych byl ve 37. týdnu stádia těhotenství (byť apetit by tomu odpovídal, až běda..) a ani nijak neholduji otřepaným filmům, které člověka rozehřejou na nejvyšší možný stupeň rozněžňenosti. Jak ukrást nevěstu je klišé, které by si zasloužilo vyhodit do povětří, neřku-li totálně zmasakrovati atomovými raketami, ale momentálně jsem v životní situaci, která do jisté míry odpovídá té Tomovo. Fakt, že fakt nemám takové charisma, ba ani tučné konto, díky kterému by mi lezly ženy pod tu novou Audinu TT, která trůní před naším domem (smutný humor...), je jen zastěrkou pro mou neschopnost vyjádřit se... Zkrátka, když sledujete happy-end (žádný spoiler, to snad vytušíte z plakátu, jak příběh dopadne) připadáte si jako jedinej člověk, kterému život přihrává karty se kterými opravdu nemůže trumfovat. Že nikdy nebudete ten, kdo bude mít toho, koho chce a až vůbec nebudete ti, kteří si budou lebedit s představou, že dospěli do fáze života, kdy je všechno jak má být. Jak ukrást nevěstu nebylo ani tak utrpení, jako spíše uvědomění si toho výše zmiňovaného. A to je možná ještě horší. Až budu v tý fantastický etapě, napíšu. Prozatím jen, díky za pár minut naivity pane Weiland.... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nechci nějak gradovat situaci a snižovat pointu filmu, ale že by kluk omylem skočil na neznámou holku za šoustacím účelem a ona se vzbudila a začala s ním hned kamarádit, to se mě nezdá. Jestli na podobný skoky takhle reagují americký holky, tak to docela závist. U nás v čechách by byly holčíčí reakce asi trošku jiný, řekl bych bolestivější. Zřejmě by se po reakci českých holek na tzv. "klučíčí skok omylem" scházela u zubaře kvanta kluků skokánků s poždavkem opravit trojku vlevo dole či nasadit pětku vpravo nahoře. Navíc Michelle Monaghan je spíš polopěkná a do manželství s ní bych se zrovna nehrnul, živě si představuju jak teď Patrick Dempsey líta s odpadkama a poslouchá Michelleny teroristický řeči, které jsou schopny podobné typy žen vést vůči svému manželovi i desítky let a kde smrt bývá pro chlapa jediným vysvobozením. Zkrátka romantická část příběhu mě zcela pohltila a probudila ve mě víru v nekonečnou manželskou lásku. Jen bych chtěl upozornit, že hodnocení zdejších novinaříků = samozvaných vodborníků vyplývá z toho, že zřejmě nedostali na novinářské projekci dostatečné množství chlebíčků a tak se pomstili na hodnocení filmu. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Velice obyčejná a ničím výrazná romantika, která v podstatě nemá co nabídnout. Snad jen ohraný děj, který patří do kolonky "stokrát-viděného". Především první půlhodina se vyznačuje pochmurnou a extrémně nudnou atmosférou, která v žádném případně nepobaví a už vůbec nerozesmívá. Což je u tohoto typu filmu velké mínus a nějaké emoce ? Leda povrchně. Holt se jedná o slabý snímek, kterých je na trhu filmů nekonečno. [30%] ()

Galerie (98)

Zajímavosti (6)

  • Colin (Kevin McKidd) se v restauraci zmíní o špatném filmu o vlkodlacích, šlo o narážku na film Psí vojáci (2002), kde se objevují vlkodlaci a McKidd hraje hlavní roli. (Domin1359)
  • 40 centimetrů měří skotská sukně, kterou nosí Patrick Dempsey. Navzdory tradici si pod ni vzal i spodní prádlo - prý kvůli otravnému hmyzu. (Valsadora)

Reklama

Reklama