Reklama

Reklama

Recenze (5)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tentokrat len ciry priemer, uz i Chorvatov valcoval roku 2005 Hollywood. Marna snaha nieco zachranit, ked to ostalo na polceste. 50 % ()

zette 

všechny recenze uživatele

Typicka balkanska taskarice, ktera neni spatna..., jen me ke konci zacala unavovat, stejne jako hoste chudaka Ivka. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Chystáte se slavit? Rozmyslete si dobře, koho pozvat.... Myslíte si, že své kamarády doře znáte? Pozvěte je na oslavu.... ()

BuryGol 

všechny recenze uživatele

V Srbsku se vždycky na jaře 3 dny slaví takzvaná "Slava", což je taková slavnost na počest sv. Jiří, kdy každej váženej a bohatej občan pohostí místní lidi, kteří za hodinu nebo dvě zase vypadnou. Partička kamarádů a jeden neznámej chlapík, co se zakouká do jedný služky to vezme doslova a nakýbluje se ke známýmu právě na celý 3 dny. Vyžerou mu všechno jídlo, vychlastaj všechnu rakiji a víno, zastřelej pár kohoutů a jehňat a pak ho v opileckym delíriu se zbraní v ruce vyženou z jeho vlastního domu. To vše za smíchu celý vesnice. Sedlák je nesmí podle tradice vyhodit, ale zároveň ho strašně štvou. Zkouší všechny způsoby a nakonec pošle starostu, aby je dostal z jeho domu. Tuhle komedii plný srbskýho humoru a muziky můžu jedině doporučit. A navíc jsem se poučil. Nikdy k sobě nikoho nezvi! :-D ()

Saur.us 

všechny recenze uživatele

A přitom to začalo tak krásně naivně, prosluněně, až menzlovsko-hrabalovsky. Dobově i se všemi svými postavičkami a pábiteli. Ale co se začalo dít potom, tomu říkám největší pijatika v dějinách filmu. Ztřeštěná balkánská komedie, která i přes dvě hodiny stopáže královsky bavila celou dobu. ()

Reklama

Reklama