Reklama

Reklama

Sex a láska. Někdo ji hledá, někdo potřebuje, někdo odmítá a někdo za ni platí, ale potýkáme se s ní všichni. Na zeleném trávníku v londýnském parku Hampstead Heath se sejde několik párů, které zde řeší komplikovaná milostná dilemata. Brian (Douglas Hodge) žádá svého partnera Billyho (Ewan McGregor), aby přestal holdovat nočnímu životu. Gerry (Hugh Bonneville) a Julia (Gina McKee) se snaží přetrpět zpackané první rande naslepo. Iris (Eileen Atkinsová) pocítí závan starých časů, když narazí na muže, s nímž měla před padesáti lety poměr. Zábavný a erotikou nabitý snímek ukazuje, že to, co nás vzrušuje a motivuje, je povětšinou složité, temné a absurdně vtipné... (Cinemax)

(více)

Recenze (37)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku velmi vtipný ke konci spíše romanticko - nudnější snímek. Celou dobu se nehneme s londýnskýho parku a dostaneme šanci poslouchat dialogy a sledovat chování velmi rozdílných partnerských dvojic, ano je to z roku 2006, tak nechybí ani partnerská dvojice homosexuálů, nutno však říci, že jejich povídání a následné vyustění situace perfektně zapadlo k ostatním heterákům. Nejvíce romanticky na mě působil nejstarší pár v tom parku. No a nejzábavnější byla černoška z obejdou, který jí balil, Jak na něj ta černoška vyjela " Fajn tak mě ošukej, chci opíchat" a on na ní "Tak ty moje řeči zabrali? " černoška jen stroze odpověděla "Ne, kdyby si držel hubu, řekla bych ti to dřív." Pak se ten moula slíknul a ona jen "Ty si ubohej" a odešla tak to bylo vymalováno. Stejně co, kolik toho mezi sebou vzájemě prokecáme a proflirtujeme. Kdyby to mělo jít všechno na papír, tak zlikvidujeme všechno dřevo na naší planetě do hodiny a na papíře bude jen 1%. Ještě jedna věc mě zaujala, jak si v tom parku ty lidi v klidu leží na dece. Zkuste si takto lehnout v pražským parku a ze spoda na té dece budete mít pět psích hoven, čtyří kočíčí, tři koňské, dvě lidské a jedno žirafí a v zádech injekční stříkačku. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Zajímavě zpracovaný snímek sledující několik partnerských vztahů vyznačujících se každy jinou neobvyklostí. Známe tváře dodávají snímku na humornosti. Kromě herců zaujme film svojí epizodičností, ovšem krom toho se mimo pár momentl jedná o nezábavnou romantiku, která se hodí jen na televizní obrazovky. ()

Reklama

Cushing 

všechny recenze uživatele

Ona: - My mum used to say: Do you know the way to a man´s heart? On: - Yes? Through his stomach? Ona: -No. Through his shirt. With a bread-knife. Ha ha ha ha ha ha!!! Omlouvám se za česko-anglický komentář. This film rocks. A pro nás, kdo milujeme Londýn a jeho parky... It´s a must. A je to strašně smutný. To taky... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Láska, sex, vztahy, rozchody, děti, minulost i budoucnost, to vše řeší několik různorodých párů v několika mikropříbězích. Některé byly vtipné, některé trochu nudné, jiné zase dojímající, ale společně vytvořily příjemnou a úsměvnou podívanou odehrávající se během několika chvil v londýnském Hampstead Parku. 75% ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, problém je v tom, že takových filmů je prostě spousta a tenhle nepřináší nic extra nového ... Jasně, občas se zasmějete, občas si povzdechnete, ale na konci z toho žádná velká bomba nevyleze. Nenadchne, ale ani neurazí. Slušný průměr i z hlediska hudby, režie a hereckých výkonů. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama