Reklama

Reklama

Hooligans & Thugs: Soccer's Most Violent Fan Fights

všechny plakáty
Velká Británie, 2003, 57 min

Hrají:

Steve Jones

Recenze (5)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Futbal je krásna kolektívna hra. Keď sa na ihrisku stretnú dve kvalitné mužstvá, tak je to pastva pre oči. Elektrizujúci duel odhodlaných rivalov. Dlho očakávané derby. To vždy vzbudzuje emócie. Najlepší spôsob ako ich prejaviť je zdemolovať štadión, vylámať sedačky, zbúrať zábrany, vyprovokovať tupé policajné hovná (A.C.A.B.) a popri tom dať niekomu poriadne do držky. Oi! kurva to je mäso! Byť hooligan je životný štýl, ktorý väčšinová konzumná populácia nedokáže pochopiť. Toto tvrdenie platí aj o anglickom dokumentárnom filme "Hooligans and Thugs: Soccer´s Most Violent Fan Fights". Označil by som ho podtitulom "Only for Hooligans". **** ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Dokument o Hooligans. V dokumentu můžeme vidět spousta kamerových záznamů chuligánů z různých zemích světa - Bitky, výtržnosti, anarchie, ničení, chaos, spousta fízlů, zmlácený krvavý polámaný lidi, totální bordel. Celým dokumentem vás provází jako vypravěč kytarista Sex Pistols - Steve Jones. V dokumentu má na sobě kostým rytíře :D V pozadí hraje ale strašná hudba, nějakej zasranej house nebo co, prostě sračka. To si tam měl dát Punk Steve nebo nějaký Oi! To je jasný! ;) ()

crha 

všechny recenze uživatele

Viděno bez titulků, takže vim celkem prd, co konkrétního se tu rozebírá. Zkrátka je to hodina plná více či méně dobrých bitek, do kterých hraje nějáký trance či co (což je celou hodinu docela protivný), a komentuje to týpek s britským přízvukem...Pokud vás baví bitky a zajímáte se o chuligány, tak se vám to bude líbit, ale jako film bych to zase nepřeceňoval. Celý film je ke zkouknutí na pět částí na youtube. ()

Konys 

všechny recenze uživatele

Vynikající film, který mapuje největší zdokumentované výtržnosti fotbalových hool’s, od sedmdesátých let až po rok 2002. Hlavním kladem tohoto díla je, že nesnaží nic ani v nejmenším hodnotit a pouze zobrazuje, pomocí komentáře a autentických filmových nahrávek, dané události. U tragédie v Bruselu(1985) možná mohlo být trochu více poodhaleno pozadí celého incidentu, ale to už je maličkost. ()

Reklama

Reklama