Reklama

Reklama

Americká komedie ze sportovního prostředí vypráví o fotbalovém koučovi, který má za sebou sérii životních i sportovních proher, ale přesto se dokáže postavit do čela nového týmu a přivést ho k vítězství. Lambeau Fields (David Koechner) měl v posledních letech smůlu a teď ho chce opustit žena (Melora Hardinová) i dcera (Brooke Nevinová). Fieldsovi zbývá jediná a zjevně poslední možnost jak napravit svou trenérskou reputaci a zachránit rodinu před rozpadem. Nebude to ale vůbec snadné, protože jeho mužstvo se skládá z těch nejméně vhodných hráčů. Režii má Tom Brady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Parodie na sportovní filmy od Toma Bradyho se povedla. Tentokrát nemůžu hodnotit kvalitu filmu, ale to jak mě bavil a jak jsem se u něho zasmál. Celkově děj byl dost předvídatelný a už nesčetněkrát natočený, ale na tomto díle se mi líbili, zaprvé vkusní herci a pasující na míru této ujeté blbosti. Za druhé jsem se hodně nasmál při krátkých skečích, jako třeba na začátku útok na Zidana nebo tenisový duel Wiliamsové a Marii Šarapovové. Nebo ještě uvedu scénu, kdy trenér řval: To byl pokus o vraždu, pískej to! a potom: Rozhodčí jseš slepej?! A záběr na rozhodčí jak chodí se slepeckou holí. Prostě takové scénky byly podařené a splinily cíl, rozesmát diváka. Musím ještě pochválit i stylový a podařený soundtrack. Z druhé stránky to byl tuctový film a dost bláznivý. Ale u komedie se musí divák zasmát a to se myslím povedlo ve většině případů. Dávám 75% - čtyři hvězdy. ()

luboss822 

všechny recenze uživatele

Konečne som zistil, ako má vyzerať poriadna paródia na filmy. Nečudujem sa niektorým tým nízkym hodnoteniam, pretože na to, aby človek pochopil naozaj každú jednu sekundu filmu treba mať pozretých snáď aj 20 filmov a navyše aj nejaký ten seriál. Všetky, ale úplne všetky filmy s tématikou amerického futbalu, ktoré do toho roku vyšli + ďalšie športové filmy (Ihrisko snov, 12 do tuctu, Rebelka, Hokejový zázrak, Blafuj ako Beckham, Vybíjaná, Coach Carter atď.) Ešte aj všetky názvy vo filme majú svoje opodstatnenie. Jednoducho kto sa nepohybuje v priestore amerického futbalu a nemá pozreté všetky potrebné filmy, tak si tento film neužije a bude mu pripadať trápny. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Tato parodie na sportovní dramata se mi velice líbila, neboť zde byla pořádná dávka humorných situací, které mě dokázaly pobavit a rozesmát až k nepříčetnosti. Jako u většiny parodií, tak i zde tvůrci vsázejí na absurdní humor, pro který musí mít člověk smysl. Jednotlivé charaktery jsou taky velmi povedeně ztvárněné, o nejrůznější komické exoty tak není nouze. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Veľmi ujetá paródia na športové filmy. Ponúka zopár geniálnych momentov, väčšina filmu je ale nesúrodá zmeť absurdných viac či menej (skôr menej) humorných scénok. O nejakom deji nemá zmysel hovoriť, podobne ako o nejakých technických kvalitách alebo hereckých výkonoch, o to tu vôbec nejde. No pobavil som sa, hoci potenciál zábavnosti bol omnoho vyšší. 4+/10 ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit keď si spomeniete na základnú školu a hru z názvom kopa. To som nečakal, že po nás bude dakto opakovať. Budem sa musieť opýtať pána Maroša či si to náhodou nezabudol patentovať a ak hej tak musí to spraviť aspoň pri turbíne. Film je samozrejme strašná chujovina v ktorej kráse aspoň vytŕča Brooke Nevin a Noureen DeWulf. Čo ešte treba povedať k tejto sračke? Nič, už len to, že to vysielal druhý kanál Hno(JOJ)ky hovorí za všetko. Len teraz neviem či to prekonalo Longest Yard. Prekonalo, či nie? :o ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama