Reklama

Reklama

Sydney White je dcera instalatéra, která od svých devíti let, kdy zemřela její matka, vyrůstala mezi stavebními dělníky. Získá stipendium na stejnou univerzitu, kde kdysi studovala její matka, a jak jí kdysi slíbila, jako nováček se pokusí vstoupit do stejného spolku, jehož byla kdysi ona členkou. Jenže časy se změnily a kdysi respektovaná a důstojná Kappa Phi Nu je dnes elitářským, povýšeným spolkem, který ovládá despotická blonďatá kráska Rachel Witchburn… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (207)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Nápad se cvokhousem se mi hrozně líbil a úpřímně řečeno, dvě hvězdičky vybojoval právě on a jeho osazenstvo. S postupem času film překypuje jedním klišé za druhým a vše zazdí předvídatelným, lépe řečeno těžko uvěřitelným závěrem, který si v reálném životě opravdu nedokážu představit a to mám docela bujnou fantazii. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Amandu nemám ráda, ale její filmy ano. Je mi jasný, že takovým "filmovým kritikům" jako jste vy všichni co si tu hrajete na kritiky, se něco tak primitivního nemůže líbit. Ale pro mě jedna z těch lepších teenage komedií na který se klidně a moc ráda podívám znova, ideální pro odreagování. A víte co, já tomu dám 4*, i když jsem původně chtěla jen 3*. Ale když vidím to hodnocení tady. ()

Reklama

Yancl 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení ve formě stokrát viděného .. typická povídačka ze školního prostředí ve stylu 'klasicky-americky'. Jenže tahle ptákovina má šmrnc a nepostrádá ani příjemný humor, ani legrační scénky. Pěkně z lehounka komicky, přitom svižně a srandovně, okořeněné jemnou romantikou a happyendem jako z pohádky. K tomu příjemná atmosféra poskládaná především z krásných slečen a partou odpadlíků, kteří jsou hlavním vtipným tahounem celého filmu. [73%] ()

woody 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se jen ze studijních důvodů, abych si zopakoval postupy tvůrčího psaní pohádek, nyní známých jako srandy z kampusu. Nezklamal jsem se, nic důležitého nechybělo - emancipovaná děva (princezna), hezký, ale chytrý kluk (princ), záludná a zlá bárbína (čarodějnice), 7 trpaslíků (geeků), království utlačovaných, kteří povstanou proti tyranii (gayové, židé, Havajané!), dobrotivý král (ředitel) a aby toho nebylo málo chytrý mentor (tatínek)... Sterilní rychlokvaška, jakých jdou do kin desítky za rok a obvykle se jen tak tak zaplatí. Ale raději 20x podobně naivní příběh o vítězství dobra nad zlem, než cukrkandlovou frašku o tom, že pravá láska je v albínském stalkerovi, který se vydává za upíra... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy ve filmu zazní věta „občas když jsem vzrušenej, tak zvracím“, už s jistotou víte, že jste udělali zásadní chybu s ovladačem televize v hlavní roli. Královna ročníku je další přeslazená teen-limonáda ze školy, kde se nepřednáší ani neučí, zato se tam randí a žárlí a randí a intrikuje a randí a kecá a randí a… není to dobré ani jako kulisa k uklízení pro hluchoslepé. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (9)

  • V závěrečné scéně má na sobě Amanda Bynes (Sydney) tričko ze své kolekce "Steve & Barry". (HappySmile)
  • Každý ze Sydneyiných spolubydlících představuje jednoho trpaslíka: Lenny - Kejchal, Terrence - Prófa, Jeremy - Stydlín, Gurkin - Rejpal, Spanky - Štístko, Embele - Dřímal, George - Šmudla. (HappySmile)

Reklama

Reklama