Reklama

Reklama

Robin Pilcher


Na druhé straně oceánu (E01)

(epizoda)
  • Rakousko Jenseits des Ozeans (více)

Obsahy(1)

Syn lorda z Inchelvie a dědic rodinného podniku na výrobu whisky David oplakává smrt své ženy - nevěnuje se práci a zanedbává i svého 12letého snya. Lord z Inchelvie se pokusí Davida seznámit s Jennifer, majitelku reklamní agentury z Nového Zélandu, s níž plánuje novou reklamní kampaň. David však na schůzku zapomene a nejde tam. Druhý dne na pláži David pomůže Jennifer při nehodě, ani jeden z nich však netuší, kdo ten druhý je... Jennifer se vrací na Nový Zéland, kde jí manžel sděluje, že se s ní rozchází. Jejich syn Benji to těžce nese. Navíc kvůli intrikám manažera Duncana Capla se Jennifer vzápětí dozvídá, že s ní firma Inchelvie kontrakt na reklamu neuzavře. Capl intrikuje dál - zneužívá Davidův zármutek a špatný zdravotní stav lorda a plánuje převzetí podniku s podporou Charlese Wilsona, distributora alkoholických nápojů na Novém Zélandě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

allegria 

všechny recenze uživatele

Hahaha! Fakt se musím smát, jak se tu recenzenti rozčilují. Ale co čekáte od Pilcherové? Proč se na to vůbec někdo dívá, když už musí za ta léta vědět, co uvidí? Mně se to líbí, i když herci nula a děj k smíchu, třeba jak rozzlobený chlapeček mluví v největším vzteku spisovně a jak všechno už dopředu víme, no ale proč ne? Krásná krajina, romantika, pohoda... A dobrej konec na konec :) ()

klokyn odpad!

všechny recenze uživatele

Ako sa na tieto filmy môžu ľudia pozerať? Veď je to stále to isté dookola, len sa striedajú mená, "herci" a prostredie. A je jedno či je to Pilcherová, alebo Pilcher. ()

Reklama

Kinderr odpad!

všechny recenze uživatele

Romantická sračkovina, která opravdu nezná hranic. Nesmyslný, trapný děj, který diváka opravdu neuchvátí. Takto malé hodnocení asi mluví za vše. ()

malet 

všechny recenze uživatele

A mně se to líbí. Prostě film, kde díky naprosto předvídatelnému ději a stále stejným hercům může člověk vypnout a jen tak koukat.Navíc je tu krásná příroda a občas nějaká padoušská zápletka...ale to chlapi nepochopí, protože oni relaxují celý život, takže nepotřebují odpočinkové filmy. ()

CrazmydRed

všechny recenze uživatele

Hm, ako vidím, tak Robin nasleduje cestu svojej pojašenej matky a má v úmysle zásobovať nás ďalšími nevkusnosťami, nad ktorými sa človeku zastavuje rozum a slovo "vkus" mi ani nepríde na rozum... Zaujímalo by ma, odkiaľ berú Nemci peniaze na filmovanie týchto sračiek... ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama