Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 16 (1987) (série)


Vdova (S16E09)

(epizoda)

Obsahy(1)

Úsměvný příběh o tom, jak ojetý automobil značky Moskvič, důvěrně pojmenovaný "Vaska", spojil osudy dvou osamělých lidí. Zdena Hadrbolcová a Oldřich Slavík v bakalářské komedii z roku 1986. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

igi B. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak že se tomu tenkrát říkalo(?)... "Televizní mikrokomedie"... . . . Každopádně je to takový malý milý vlídný a na nic si nehrající prostý televizní filmek o věcech lidských s >naučením< ze života (byť z dob reálného socializmu - ejhle Kuzmič... ;o), jaký už dnes prostě (bohužel) nikdo nenatočí. Takže tři hvězdičky za inscenaci jako takovou a jedna navíc v rámci oné dávno mrtvé kategorie lidských /mikro/komedií (;-) - a vlastně i za to, že (z dnešního hlediska) vdovci po této éře ty své role tenkrát prostě jen pěkně(!) hráli a spolu s tvůrci si na nic si nehráli... - - - - - (Poprvé viděno kdysi dávno v časech >československotelevizních< , hodnoceno po náhodném repete 13.1.2010 na ČT1, komentář zde jako první - 13.1.2010) ()

rt12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvěle jsem se bavila, hlavně při rozhovorech a radách chlapů, dost vtipný. Nějak na mně dýchlo z téhle povídky lidské teplo. Civilně zahrané, na Brňáky výborné. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poučení z toho plyne jediné. Pokud parkujete svoje auto na kopci, vypněte motor, zatáhněte ruční brzdu a zařaďte rychlost, jinak budete pod pantoflem dřív než řeknete "Moskvič". ()

baxz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická bakalářská podívaná s příjemným hereckým projevem všech zúčastněných. Nejvíc se mi líbili hospodský debaty ostřílených ženáčů a unikátní záběr na Moskvič 408 bourající dům. V dalších rolích hrají : J.Kuneš, M. Vágner, J.Husník, L:Billová, E. Hradilová, O.Hegerová. Rok výroby je 1987 nikoliv 1986. ()

Reklama

Reklama