Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou americké komedie, kterou režíroval Andrew Black, je mladý ambiciózní Rick Robinson (Ben Gourley), řadový asistent v prestižní právnické firmě v Miami, který sní o tom, že se jednoho dne stane firemním partnerem. Zatím jen kopíruje akta a představuje si, jak by si vedl v klání před soudním dvorem. Ve snaze přiblížit se k naplnění svého snu nabídne pomoc se stěhováním firemnímu právníkovi Maxwellovi McAllisterovi (Rutger Hauer), aniž by tušil, kam se stěhuje. A tak se pár dní před zkouškami, které mají rozhodnout o Rickově přijetí do advokátní komory, ocitne na cestě do Los Angeles. Spolu s ním jede i McAllisterova neteř Michelle (Milla Kunisová) a bude to cesta, která mladíkovi ukáže, co je v životě nejdůležitější. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nesnesitelný. Na základě zdejších komentářů jsem čekal na Hedera, no ani on neudělal zázrak. Toporný fekál road movie se právě stalo jednim z nejhorších (bohužel už představitelných) zel týhle planety. Ani tradičně rozkošná Mila mě nepřiměla dodat hvězdičku, ba to dokoukat na víc než půloka. --- Úplnej výkvět: "Jakym to je fontem? Že by azbukou?" ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Zábavná road movie, která si bohužel hraje na něco víc než doopravdy je - tedy pouhou primitivní zábavou. Ale některé momenty jsou vskutku promyšlené a Mila Kunis je nechutně pěkná...a vzhledem k netečnosti hlavního hrdiny k téhle krásce mi po většinu filmu přišel jako totální debil..ale o tom to vlastně celé bylo!:-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušná road movie na stokrát omletý téma, kdy je vlastně hned jasný jak bude celej příběh vypadat a fakt se v tom moc seknou nedá, ale rozhodně sem se nenudil, dokonce sem se občas pobavil, i když né nijak zvlášť a Jon Heder tady opět vystřihnul správnýho pošahance a jelikož je Mila Kunis tady fakt rozkošná, tak ani nelituju, že sem na to kouknul ()

Reverger 

všechny recenze uživatele

Bez prvků a nebo náznaku humoru, je nám taková komedie na dvě věci. Nebo na dvě *, ale u tohohle se fakt zasmát nedá, může bejt stovky ujetejch, nechutnejch komedií u kterých je zábava, ale u týhle to nejde. Nulová KO na HO, příběh je...ani nemluvně, to musel vymyslet někdo, kdo to má v palici trošku, ehm...Jon Heder, kterej se do toho pak vetřel, jako by to i zhoršoval, ale no nic Mila Kunis, ta hezká tvářička mi za tu jednu * stojí.. ()

fraktal 

všechny recenze uživatele

Sladká Mila Kunis (kvůli ní shlédnuto - a má 4/5), slušné exteriéry, absence (bohužel jen) většiny "teen supecool" nechutností, ovšem krom absence vtipu zde naštěstí chybělo i důraznější tlačení na pilu romantiky. Takže ve výsledku se to dalo docela slušně snést. 2 hvězdy za M. Kunis (i přestože se mi to docela líbilo, je fakt že celý film je "vopravdu voničem". ;-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama