Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

BaronX 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se bohužel moc nepovedlo. Povedenejch vtípků pomálu, herecké výkony poněkud rozpačité (nechápu hlavně Woodyho Harrelsona - ten se do toho filmu vůbec nehodí, proč bral takovou roli???). Will Ferrell se sice snaží, ale nějak to skřípe (pokud ho chcete vidět perlit pusťte si raději Stranger than Fiction). Vcelku tahle komedie neurazí bohužel ani moc nepobaví :( ()

otík 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell si vzal na pomoc bílého skákajícího muže, který ještě tak trochu umí skákat, obklopil se spoustou afroameričanů a natočil docela zábavnou, ne zas až tolik ujetou komedii o lůsrech, kteří se dokázali vypracovat a v basketbalové nižší lize obsadili vysněnou čtvrtou příčku. Nečekejte super basketbalové záběry ani totální ujetinu typu Zprávař. Pár scén je typických Ferrellovských, celý film je samozřejmě provázen jeho uřvaností a ulítlým projevem, ale celkově vyznívá spíše jako komedie o přátelství a trochu toho sportu. Stojí za vidění pouze v případě, že máte rádi Ferella. Pak se budete i bavit a zcéna s medvědem pro vás pak bude třešničkou na dortu. Hudba: Theodore Shapiro ()

Reklama

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Láska k basketbalu v malém americkém městečku ztělesněná hráčem/trenérem/majitelem Willem Ferrellem, jemuž zdatně sekundují André3000 a Woody Harrelson, aneb povedená taškařice v kouzelném retro hávu sedmdesátých let, během kterých se na basketbalových palubovkách ABA běžně odehrávaly kromě pohledných akcí i rvačky a další "radovánky". Možná ze mne mluví právě ona láska k basketbalu, ale já se při sledování party Flint Tropics dobře bavil! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $33,479,698Tržby Celosvetovo $43,884,904Tržby za predaj DVD v USA $20,600,521 //počet predaných kusov 1,068,250║ Nehorázne nudný výplach, Will Ferrell akoby už z jeho prejavom úplne dochádzal a za celý čas nedokázal výraznejšie zaujať. /25%/ ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Jedným slovom: sklamanie. Uvažoval som len nad jednou hviezdičkou, ale raz som chytil strašný nával smiechu. Len teraz keď nad tým tak rozmýšľam, tak si vôbec neviem už vybaviť nad čím to bolo. V podstate už po nejakej 15 minúte filmu pochopíte na čo ste sa to dali. Chuť dopozerať to, bude spôsobená zrejme len tým, že nič iné v telke nejde (to bol môj prípad). ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Kromě Flint Tropics jsou všechny názvy týmů a jejich dresy autentické z doby fungování ABA. (Caszidy)
  • Film sa natáčal vo Flinte (Michigan, USA), Los Angeles (Kalifornia, USA) a Minneapolise (Minnesota, USA). (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama