Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Sice je trochu nefér takovému dokumentu dát 5 hvězd, ale nemůžu jinak. Jeho "kvalita", nebo spíš divákova fascinace je dost spojená s voyeurismem. Vidět během hodiny 5 let života jedný hezký holky, která se vám před očima propadá do stále větších h*oven, jak myšlením, tak i vzhledem. Jenže tohle není film, to je realita a ta fascinace je právě o to větší. Helena Třeštíková si ale zaslouží absolutní uznání při pomyšlení jak moc se musela s Katkou a případně Láďou sblížit, a přitom si zachovat profesionální odstup, nutný k natáčení. ()

Specs 

všechny recenze uživatele

Hlášky: Láďa: - "To je vono, vona si právě neuvědomuje to, že o kolik já jsem starší než vona, a to je vono - já kdybych byl starej jako vona, tak bych jel, furt bych smažil. Tak co, co mám ztratit, dyť jí je jednadvacet. Ale já už prostě nemůžu." & Láďa: - "My jsme spolu rok a půl, no a v průměru jsme s Káťou utratili za heroin, já nevím, 1 300 000,- a to jsem schválně ještě snižoval." ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obdoba Christiane Felscherinow - My děti ze stanice zoo :-) Líbilo se mi, že se dokument částečně natáčel i tady u nás na Jižňáku. Katka a ten její přítel Láďa na mě působili asi jako blbý a blbější. Jinak já to stáhnul v domění, že se jedná o dokument Katka z roku 2009. ()

AngiS 

všechny recenze uživatele

Já nevím, co si myslet.. Být to nějaká příšerností filmová příhoda, tak to beru.. Ale představa, že někdo takhle dokáže žít.. Neuvěřitelný... "Chtěla bych víc chtít" a "Nejdřív musím sklouznout na uplný dno s ní, a pak se společně mužeme odrazit." - no to jsou ty nejstupidnější věty, co jsem kdy v životě slyšela. Ale tak co.. Když má někdo potřebu začínat s něčím takovým, udělat krok, kterej se horko těžko vrací zpátky. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama