Reklama

Reklama

V pasti - Katka

(TV film)
  • angličtina Trapped

Obsahy(1)

Pět let jsme sledovali tragický příběh dívky, která propadla pocitu, že radost, štěstí a životní naplnění je možno si aplikovat injekční stříkačkou. (oficiální text distributora)

Recenze (59)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Výborné ztvárnění života feťáka. Každý vstup je něčím jiný, přesto všechny spojuje prázdnota a beznaděj. Katka se stále točí v kruhu a čím dále tím méně z něho hledá cestu ven. Nevěří si nikdy, jako smažka ani v léčebně. Její oči jsou jinde než místo, kde se nachází, jinde než tazatel a kameraman. A hlavně nevidí žádný důvod, proč by ze začarovaného kruhu měla vystoupit. Skvělý a poučný dokument. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Dokument silný svou časosběrnou metodou, která v rozmezí nekolika let ukazuje bludý kruh, ve kterém se drogově závislí ocitají a postupný rozpad jejich osobnosti. Třeštíková se díky dlouhé době, během níž se kolem zpovídaných pohybuje, dokáže se svými "hrdiny" sblížit a přimět je k velké míře otevřenosti. Celkový dojem 75 %. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Taková obdoba Christiane Felscherinow - My děti ze stanice zoo :-) Líbilo se mi, že se dokument částečně natáčel i tady u nás na Jižňáku. Katka a ten její přítel Láďa na mě působili asi jako blbý a blbější. Jinak já to stáhnul v domění, že se jedná o dokument Katka z roku 2009. ()

melis 

všechny recenze uživatele

Zajímavý časosběrný dokument Heleny Třeštíkové, který mapuje život mladé narkomanky Katky, kerá bojuje se svou závislostí na drogách a její snaha lišit se přerostla v bezbřehou závislost, z které není cesty zpět. Neméně zajímavými dokumenty jsou např. Sestřičky, Být Romkou či Manželské etudy po dvaceti letech. ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

Na začátku vypadala celkem obstojně, hezká pohádka. Pak sice otevřeně mluví o drogách, ale je to pořád to samý, od 6 minuty do konce, spotřeba 2-3k, víme že je to svinstvo, ale proč se ho zbavovat. Na konci sem nechápal, jak zoufalí musejí být řidiči užívající nejstaršího řemesla :-) V obličeji už vypadala dost děsivě. A za co sem strhnul hvězdu, nemá to konec, čekal bych že to dotočej i těch pár roků dál. Taky mi to ani nepřipadá jako dokument, spíš hyenizmus, Jí mohli pomoct na začátku, když se chtěli léčit, ale to by zas nemělli dokument. Nevím je to divný. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama