Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Lady Grey odpad!

všechny recenze uživatele

Tady nejde hodnotit jinak. Byl to jediný díl Muzikálu ze střední, co jsem viděla, a jsem tomu ráda. "Písničky" a "zpěváci" a potažmo i "herci" jsou úděsní. Vše je umělé a neskutečně podbízivé. Ze Zaca Efrona se mi dělá blbě, na jeho přeslazený kukuč se opravdu nedalo dívat. Vše graduje neskutečně stupidním dějem. Nikdy víc. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotila docela dobře. Dvojka není nic nového, ne pro mě. Nicméně teens to baví, sledovat takovéhle jednoduché, lehkovážné a hloupoučké pseudo-životy. Neřekla bych, že je to horší, než první díl. Jen je to pro mě otravnější. Taková zhudobněná telenovela pro nástileté. Tedy, pro teen 3,5*, pro mě 1*, objektivní kompromis dává za 2*. ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jo, jednička byla sladká, asi tak jako 10 000 tabulek čokolády. Byla tak sladká, až se nám z toho zuby kazily a někteří to nevydrželi a nelíbilo se jim to. Mně se jednička líbila. Odpočinkový film, jak má být. To samé dvojka. I když, možná, že se mi druhý díl líbil o něco málo více. Z prostředí střední školy (které je mi velmi blízké) jsem se přesunuli do doby, kdy jsou prázdniny (nejlepší období studenta a toto období mám rád) a navíc si hlavní hrdinové sháněli brigádu. Našli ji v luxuxním a příjemném sportovním klubu. Scénář je skoro stejný jako u jedničky. Místo muzikálu jde o (ne)důležitou soutěž ve zpěvu. Opět se dočkáme rozpadu hlavní dvojce a týmu Tygrů. A jak jinak, tak se taé dočkáme happy endu. Opět je zvláštností, jak se mi líbilo ty písničky. Například song „ I Don't Dance „ , který je tak trochu řízlý RnB, je vážně dobrý. Hlavní dvojce, je neuvěřitelně sladká, ale hodí se k sobě. Zac Efron a krásně roztomilá Vanessa Anne Hudgens navíc předvádějí i dobré výkony. Na ostatních hercích je vidět, že si natačení užívají a já sám bych si ho také asi užíval v tak příjemném prostředí. Asi jsem divný, ale těším se na třetí díl! ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oops!… I Did It Again aneb jak jsem se nepoučil a podruhé se utopil ve stejné řece. O tolik horší než jednička (i když těžko porovnávat, viděl jsem z ní asi patnáct minut) až je to vlastně o to lepší. Divné? Tak to jste tuhle cukrkandlovou skupinku lůžovouškých umělohmotných náctiletých cukroušků kolem Zaca Efrona ještě neslyšeli (pro vás naštěstí). Ten tu je jediný kdo má vlastní sólo píseň (bezva, že?). U toho jeho běhu podél jezírka, přičemž zpytuje své svědomí a tu a tam "efektně" seskočí ze skály, jsem se málem sbíral ze země. Konec dobrý všechno dobré. Trojka v kině to jistí. I když, raději snad ani ne. ()

hazaba 

všechny recenze uživatele

Asi půjdu proti většinovému mínění, ale dávám tomu slušnější hodnocení. Jistě, zápletka je ubohá, nicméně od prvního dílu se to liší o chlup lepšími hereckými výkony a propracovanějšími hudebními čísly. Takže jako kulisa k vaření/žehlení/pletení či jakékoli jiné činnosti, u které nemusíte dávat příliš pozor, ideální. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Nápisy na Chadově (Corbin Bleu) tričku vybírali diváci Disney Channelu. (Cheeker)
  • Herci museli projít tanečním kurzem, který trval tři týdny. (Cheeker)
  • Každá píseň použitá ve filmu byla aspoň pětkrát upravována. (Cheeker)

Reklama

Reklama