Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední považuji za takový průměr a druhý díl na tom je téměř stejně, možná malinko hůř. Prostředí škole zde vystřídala jakási poušť, kde nám hlavní postava přijela na brigádu a postupně nám vzniká zápletka. Nic extra. Písničky opět každou chvíli. Zda lepší nebo horší těžko říct. Za mě podprůměrný film a doporučuji jen fanouškům High School Musical. 4,5/10 ()

carly 

všechny recenze uživatele

tento film je rovnako úžasný ako jeho predchodca a to hlavne vďaka entuziazmu, s ktorým bol vytvorený a ktorý čiší z každého políčka. príbeh je relatívne jednoduchý a je fakt, že v niektorých momentoch trochu zadrháva, ale toto bohato vyvažujú ostatné jeho klady. tým prvým sú prepracované tanečné scény. tým druhým úžasná hudba - ešte o trochu lepšia ako v prvom diely a neuveriteľne chytľavá. tým tretím je osadenstvo filmu. Zac je jednoznačne hviezdou filmu a má tu aj najviac priestoru, ktorý dokonale využíva. skvele mu pri tom asistuje Corbin ako jeho najlepší priateľ a Lucas v roli brata, ktorého už nebaví hrať druhé husle (moja najobľúbenejšia postava) a taktiež Ashley ako zlá čarodejnica príbehu prehráva presne v rámci svojej úlohy. Vanessa nemá veľa priestoru, zato mala najlepšiu pesničku (Gotta go my own way). a jej a Zacove spoločné scény sú tak prirodzené, že snáď do celej tej show, ktorú Sharpay rozohrala snáď ani nepatria. samozrejme, že je to prehnané. samozrejme, že to má šťastný koniec. samozrejme, že sú všetci mladí a krásni. samozrejme, že to vo vás zanechá príjemný pocit v okolí srdca. len ich musíte nechať :) ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Oproti až neuvěřitelně vyváženě podprůměrné jedničce, je dvojka až neuvěřitelně velice nevyvážená. Tři čtvrtiny filmu jsem se pohyboval s hodnocením na pomezí odpadu, všechno změnila až nečekaně slušná, lehce stravitelná poslední čtvrtina, která se mi velice líbila a díky které bych možná byl ochoten absolvovat tento film znovu. Oblíbené písně: I don’t dance, Gotta go my own way, Bet on it. Tři čtvtiny za 25 %. Poslední čtvrtina velice slušných 75 %. Vzhledem k tomu, že se ke jmenovaným písničkám stále rád vracím, tak tu jednu hvězdu přihodím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kenny Ortega spolupracoval na několika epizodách Gilmore Girls nebo Ally McBeal, rodinný muzikál mu dal ale před rokem solidní možnost ukázat, co v něm vlastně je!! Sic kopíruje to samé, co nabídl první díl a texty jsou stejně naivní, nezatracoval bych to na "odpadové" hodnocení!! Roztomile barevná šílenost má stejně hloupé dialogy jako například 90% tuzemské seriálové produkce, ale zároveň ve svém středu na ryze TELEVIZNÍ produkt i slušné choreografy, tanečníky nebo zpěváky!! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk neví co je to láska. Tím méně to ví když mu je (tehdy jim bylo) nějákých necelých dvacet let. Je špatné se vázat hned v tom věku jako to tehdy udělali Zac a Vanessa. Nelíbí se mi ani dvojka. Pokračovat v něčem tak zh**adilém jako je Muzikál ze střední...V jedničce jsem přetrpěla trapné výlevy Ashley Tisdale jako nafintěné Sharpay či jak se to píše ale zde mi to vadí mnohem a mnohem víc...Těžko říct jestli někdy změním názor na tyhle herece to by si museli zahrát v jo dobrým dramatu aby zachránili své zadky. Bohužel tu jsou tací kteří na tom ujíždí a tak jim to jaksi pořád vynáší peníze. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Zac Efron nazpíval všechny písně sám. Narozdíl od prvního dílu, kde ho nadaboval Drew Seeley. (Cheeker)
  • Ryan (Lucas Grabeel) i Kelsi (Olesya Rulin) ve filmu vystřídali 13 různých čepic. (Cheeker)

Reklama

Reklama