Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední 2 je ještě přeslazenější a ještě přihlouplejší než jednička, jinak vše zůstalo při starém. Vypulírovaní herci zpívají ty své popové cajdáky, osazenstvo zůstalo prakticky stejné, letní atmosféra je vcelku příjemná, stopáž bych snesl malinko kratší, celkově se ale jedná o typický produkt svého druhu, nic víc, nic míň. 3/10. ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

tento film je rovnako úžasný ako jeho predchodca a to hlavne vďaka entuziazmu, s ktorým bol vytvorený a ktorý čiší z každého políčka. príbeh je relatívne jednoduchý a je fakt, že v niektorých momentoch trochu zadrháva, ale toto bohato vyvažujú ostatné jeho klady. tým prvým sú prepracované tanečné scény. tým druhým úžasná hudba - ešte o trochu lepšia ako v prvom diely a neuveriteľne chytľavá. tým tretím je osadenstvo filmu. Zac je jednoznačne hviezdou filmu a má tu aj najviac priestoru, ktorý dokonale využíva. skvele mu pri tom asistuje Corbin ako jeho najlepší priateľ a Lucas v roli brata, ktorého už nebaví hrať druhé husle (moja najobľúbenejšia postava) a taktiež Ashley ako zlá čarodejnica príbehu prehráva presne v rámci svojej úlohy. Vanessa nemá veľa priestoru, zato mala najlepšiu pesničku (Gotta go my own way). a jej a Zacove spoločné scény sú tak prirodzené, že snáď do celej tej show, ktorú Sharpay rozohrala snáď ani nepatria. samozrejme, že je to prehnané. samozrejme, že to má šťastný koniec. samozrejme, že sú všetci mladí a krásni. samozrejme, že to vo vás zanechá príjemný pocit v okolí srdca. len ich musíte nechať :) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

To už je moc. Dialogy jak dělaný pro antilopu po mozkový mrtvici, herecký výkony spíš trapný (Vanesska je sice ukrutně roztomilá, ale to neznamená, že ji musí dabovat sedmiletá holčička; a Zac je tady dost napřesdržku) a děj tak předvídatelnej a classic, že je to i na film podobnýho ražení PŘÍLIŠ! Jen ta choreografie je pořád špičková no (Work This Out!) ... ale čekat celej film jen na těch pár písniček, uf uf. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk neví co je to láska. Tím méně to ví když mu je (tehdy jim bylo) nějákých necelých dvacet let. Je špatné se vázat hned v tom věku jako to tehdy udělali Zac a Vanessa. Nelíbí se mi ani dvojka. Pokračovat v něčem tak zh**adilém jako je Muzikál ze střední...V jedničce jsem přetrpěla trapné výlevy Ashley Tisdale jako nafintěné Sharpay či jak se to píše ale zde mi to vadí mnohem a mnohem víc...Těžko říct jestli někdy změním názor na tyhle herece to by si museli zahrát v jo dobrým dramatu aby zachránili své zadky. Bohužel tu jsou tací kteří na tom ujíždí a tak jim to jaksi pořád vynáší peníze. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Piano, na které hrála Kelsi (Olesya Rulin), když Troy (Zac Efron) a Gabriella (Vanessa Hudgens) zpívají "You Are the Music in Me", stálo 25 000 amerických dolarů. (Cheeker)
  • Každá píseň použitá ve filmu byla aspoň pětkrát upravována. (Cheeker)
  • Několikrát se nestihlo natáčení přes den, proto si tvůrci museli vypomáhat osvětlením. Například scena k "You Are The Music In Me" se natáčela v noci. (figi6)

Reklama

Reklama