Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

kamisu 

všechny recenze uživatele

Dvojka mě bavila o něco víc než první díl. Nebo to bylo snad proto, že jsem už byla na tu velkou nudu připravená? Oběma dílům se však nedají vytknout dost dobré písničky - což je asi to jediné, co tenhle film drží nad vodou. Ze závěru "jsme jedna velká rodina" mi bylo sice lehce zle, ale nakonec se to se smíchem a nadhledem dalo přežít. Dávám hvězdičku navíc už jen proto, že Zacu Efronovi to nějak víc sluší :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ak sa niekomu nepáčil prvý diel a nadával tu naň, ten druhý nemal pozerať len s cieľom to pošpiniť, inak mi to príde blbé. Ale nech, každý má právo na svoj názor. Vanessa skvelá a nádherná, vtedy som na nej takpovediac platonicky frčal. Veľa peknej romantiky pre teenagerov na golfovom ihrisku, pri bazéne v noci, záverečné tance a hudba pri bazéne, či v celom diely boli skvelé. Disneyho rozprávky pre mňa skončili kvalitou niekde okolo roku 1995, HSM diely patria medzi tie najlepšie od nich v súčasnosti. Samozrejme pre mňa ako milovníka filmu, mi v tejto rozprávke prišli niektoré veci strašne hlúpe, tak dávam 75%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +stejná parta lidí jako posledně, zajímavější příběh, pestré prostředí, texty písní -některé písně jsou stále moc uřvané a pořád je co vylepšovat/// V každém směru film poposkočil o úroveň výš. Zpracování je profesionálnější, dílčí části filmu lepší a i herci úmí lépe zahrát. Pro náctileté publikum je tohle bezvadný film. No a potom se zajímavost filmu snižuje čím ste starší a čím méně máte rádi pop. Ale tohle v jistě obměně platí pro všechny teen filmy. Já jsem ovšem spokojen, děj mě docela zajímal. Herci jsou opravdu pěkní a tyhle tři písničky nelepší (Z bassebalového zápasu, rozchod Gabrielly a Troye a situace kdy se Troy naštve) Mimochodem tu poslední písničku jsem si pustil asi 5x. No je to pěkný klip :-) Přesto i přes celkovou pestrost snímku z něj úplně čiší televizní zpracování./// Celkem 64%/// ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotila docela dobře. Dvojka není nic nového, ne pro mě. Nicméně teens to baví, sledovat takovéhle jednoduché, lehkovážné a hloupoučké pseudo-životy. Neřekla bych, že je to horší, než první díl. Jen je to pro mě otravnější. Taková zhudobněná telenovela pro nástileté. Tedy, pro teen 3,5*, pro mě 1*, objektivní kompromis dává za 2*. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Oproti jedničce se tu víceméně rezignovalo na nějaký příběh, což mi vůbec nevadí. Krásně optimisticky vyumělkovaný letní film s pěknými chytlavými písničkami. Postavy se od minula vůbec nezměnily, Sharpay je opět za mrchu a Gabriella za hodnou holčičku,a by se nakonec všichni dali dohromady a měli se rádi. Proč ne, takovýhle slizký kýč mi čas od času neublíží. Viděno několikrát a vždy jsem se dobře bavil. /viděno na DVD: 60% a 3*/ ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Po své televizní premiéře se film stal nejsledovanějším pořadem v dějinách kabelových televizí. (Siriuss)
  • Tesne po zazvonení zvončeka značiaceho začiatok prázdnin začnú všetci tancovať. Troy Bolton (Zac Efron) počas tohto tanca má spodné prádlo raz biele a potom čierne. (ČSFD)
  • Jedná se o první film od stanice Disney Channel, který byl vydán na Blu-ray. (Cheeker)

Reklama

Reklama