Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední 2 je ještě přeslazenější a ještě přihlouplejší než jednička, jinak vše zůstalo při starém. Vypulírovaní herci zpívají ty své popové cajdáky, osazenstvo zůstalo prakticky stejné, letní atmosféra je vcelku příjemná, stopáž bych snesl malinko kratší, celkově se ale jedná o typický produkt svého druhu, nic víc, nic míň. 3/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Snáď som v poriadku. Pretože v mojom veku a záujme o totálne opačné filmové žánre, je dať takéto hodnotenie krajne podozrivé. V minulosti pre mňa takéto detinské ´´skvosty´´ predstavovali skôr niečo ako pre čerta kríž. Je to malinovka, ktorá nemá zo skutočným svetom a životom nič spoločného, ale občas treba zasnívať a vydolovať zo seba dobrú náladu. ()

Reklama

Lilloos 

všechny recenze uživatele

HSM 2 jsem vždycky měla radši než první díl, možná právě proto, že je ještě víc kýčovitý, naivní, roztomilý, přehnaný...Letní atmosféra a hromada skvělých písniček navíc roztančí každého. A v závěru jsme se konečně dočkali! Pár středoškoláků si po půl roce vztahu konečně dal pusu, no není to sladký? ()

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední považuji za takový průměr a druhý díl na tom je téměř stejně, možná malinko hůř. Prostředí škole zde vystřídala jakási poušť, kde nám hlavní postava přijela na brigádu a postupně nám vzniká zápletka. Nic extra. Písničky opět každou chvíli. Zda lepší nebo horší těžko říct. Za mě podprůměrný film a doporučuji jen fanouškům High School Musical. 4,5/10 ()

Sheffield odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kdyby nestačilo, že jsem omylem sáhl po rozšířené verzi, jejíž stopáž pomalu sahá na hranici dvou hodin. Ona se chytlavost písniček rovnou zdvojnásobila. Jenže když vynásobíte hovno dvěma, máte hovna rovnou dvě. A kdybych chtěl koukat, jak parta zbohatlíků hraje golf, pustím si raději ČT Sport. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Jako komparz do tanečních scén byli vybráni profesionálové, kteří byli vybráni z téměř 1 800 adeptů. (Cheeker)
  • Celý film byl natočen za 5 týdnů. Natáčení taneční scény "Bet On It" trvalo 6 dní. Natáčení na škole East High School v Salt Lake City trvalo 4 dny. Během jednoho dne dal štáb skutečným studentům instrukce, kam nemají chodit, aby nenarušili natáčení. (Cheeker)
  • Gabriella a Troy sa pri spoločnom kúpaní potápajú, no v skoršej snímke Troy stál v bazéne a hĺbka vody mu bola iba po pás. (ČSFD)

Reklama

Reklama