Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Dokud Vanessa Anne Hudges bude vypadat tak roztomile a Zac Efron bude zvládat tóny, pohyby a pomrkávání na holky u televize, tak to rozhodně nebude špatné. Rozhodně film pro velmi mladé diváky, ale jako dopolední přesnídávka to snad neurazí nikoho. Logika a vše okolo ní šlo od první minuty pryč a romance s happyendem se jako vždycky ke konci podaří. Oproti jedničce šla motivace postav trochu do háje, ale některé písničky ujdou. Avšak jen malá rozcvička Zaca Efrona před Hairsprayem.... ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +stejná parta lidí jako posledně, zajímavější příběh, pestré prostředí, texty písní -některé písně jsou stále moc uřvané a pořád je co vylepšovat/// V každém směru film poposkočil o úroveň výš. Zpracování je profesionálnější, dílčí části filmu lepší a i herci úmí lépe zahrát. Pro náctileté publikum je tohle bezvadný film. No a potom se zajímavost filmu snižuje čím ste starší a čím méně máte rádi pop. Ale tohle v jistě obměně platí pro všechny teen filmy. Já jsem ovšem spokojen, děj mě docela zajímal. Herci jsou opravdu pěkní a tyhle tři písničky nelepší (Z bassebalového zápasu, rozchod Gabrielly a Troye a situace kdy se Troy naštve) Mimochodem tu poslední písničku jsem si pustil asi 5x. No je to pěkný klip :-) Přesto i přes celkovou pestrost snímku z něj úplně čiší televizní zpracování./// Celkem 64%/// ()

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit( hodnotenie na IMDB 4.7), že tento film veľa ludí nepochopilo. Vážne, lebo tomuto filmu vytýkajú to čo ho robí iným a pekným oproti ostatným detským filmom. A ten rozdiel je, že sa neberie príliš vážne a význam piesní a posolstvo celého filmu je vskutku na dnešnú spoločnosť viac ako naivné. Ale kto by niekedy nechcel veriť tomu, že všetko zlé sa raz na dobré obráti.....No nič, tento film je rozhodne veľmi dobrý a inšpiratívny!:) ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Po druhé projekci a akceptování letních pravidel a lehké recyklace zápletky to je i napodruhé pohoda. A to i když se až moc často řeší takové zásadní věci jako to, že se z Troye stává protiva, který místo té hodné dává přednost té zlé. Obzvlášť v letních měsících jde ale ze zdejšího prozpěvování až překvapivě pozitivní nálada. A You Are The Music In Me je perla. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Herci museli projít tanečním kurzem, který trval tři týdny. (Cheeker)
  • Produkce musela nabarvit trávu před školou více na zeleno, aby byl zachován dojem jara. (Cheeker)
  • Gabriella a Troy sa pri spoločnom kúpaní potápajú, no v skoršej snímke Troy stál v bazéne a hĺbka vody mu bola iba po pás. (ČSFD)

Reklama

Reklama