Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

pravdovravny 

všechny recenze uživatele

Mám taký pocit( hodnotenie na IMDB 4.7), že tento film veľa ludí nepochopilo. Vážne, lebo tomuto filmu vytýkajú to čo ho robí iným a pekným oproti ostatným detským filmom. A ten rozdiel je, že sa neberie príliš vážne a význam piesní a posolstvo celého filmu je vskutku na dnešnú spoločnosť viac ako naivné. Ale kto by niekedy nechcel veriť tomu, že všetko zlé sa raz na dobré obráti.....No nič, tento film je rozhodne veľmi dobrý a inšpiratívny!:) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oops!… I Did It Again aneb jak jsem se nepoučil a podruhé se utopil ve stejné řece. O tolik horší než jednička (i když těžko porovnávat, viděl jsem z ní asi patnáct minut) až je to vlastně o to lepší. Divné? Tak to jste tuhle cukrkandlovou skupinku lůžovouškých umělohmotných náctiletých cukroušků kolem Zaca Efrona ještě neslyšeli (pro vás naštěstí). Ten tu je jediný kdo má vlastní sólo píseň (bezva, že?). U toho jeho běhu podél jezírka, přičemž zpytuje své svědomí a tu a tam "efektně" seskočí ze skály, jsem se málem sbíral ze země. Konec dobrý všechno dobré. Trojka v kině to jistí. I když, raději snad ani ne. ()

Reklama

defagoo 

všechny recenze uživatele

Film funguje jako vynikající parodie sama na sebe. O uměleckém záměru či poctivé práci ve střižně nemůže být řeč, scénárista za sebou, předpokládám, také nemá nespočet probděných nocí, ale film baví i když asi každého jinak. Nádech skvěle trapné praštěnosti mají většinou scény s Ashley Tisdale a do kolen se zaručeně dostanete kdykoliv Zac nasadí překvapivý, vyděšený či zmatený pohled epického charakteru. Jestli tohle není parodie tak už nevím. A idylické, jednoduché, čisté až snové prostředí ve kterém děti různé pleti a krásy vyrustají pospolu s tím vším pochopitelně souvisí. Ale mimochodem zpěvové pasáže jsou výborné a choreografie je vyloženě dokonalá, kam se hrabe Mamma mia? ()

Amgis 

všechny recenze uživatele

Děj je bych řekl trošku lepší jak v jedničce. Ovšem bych řekl malinko horší písničky. Ale jako obvykle u mě tento film jde nahoru kvůli herečce Vanesse Anne Hudgens (zkrátka dokonalá holka mít takovou holku co se chová jak ta postava ve filmu a vypadá jak ta postava z filmu, tak by to bylo superrrrrrrrrr!! ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

No popravdě na tu volovinu si člověk musí zvyknout. Nejlépe pustit si sebevražednou kombinaci všech tří dílů po sobě a věřte nebo ne po prvním dílu si zvyknete na ty stupidní dialogy a po tomto opojení si to začnete i užívat. Jé to odpadová záležitost, ale to té barevné volovině rozhodně udělat nemůžu. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Každá píseň použitá ve filmu byla aspoň pětkrát upravována. (Cheeker)
  • Herci museli projít tanečním kurzem, který trval tři týdny. (Cheeker)

Reklama

Reklama