Reklama

Reklama

Troy, Gabriella, Chad a ostatní spolužáci po skončení střední školy hledají na léto brigádu. Troy dostane nabídku pracovat v hotelovém komplexu s golfovým klubem s názvem Lava Springs. Práci přijme jen s podmínkou, že zaměstnají také jeho spolužáky, tedy i Gabriellu. Troy ale netuší, že majitelem klubu je otec sourozenců Evansových a práci pro něj zařídila Sharpay. Když se Sharpay dozví o ostatních spolužácích, donutí správce Fultona, aby se jich zbavil. Troy s Gabriellou plánují, že půjdou večer do klubu Lava Springs na soutěž talentů, protože se jí mohou zúčastnit i zaměstnanci. Sharpay, aby získala Troye, nasadí novou taktiku. S pomocí otce začne Troye od ostatních izolovat. Na spolužáky a Gabriellu přestává mít čas. Sharpay oznámí bratrovi, že na soutěži bude zpívat s Troyem, čímž ho de facto vyšachuje ze soutěže. Bratr se dokáže rychle začlenit mezi spolužáky, kteří poznávají, že není tak špatný, jak si o něm dosud mysleli. Společně začnou nacvičovat taneční vystoupení a on je učí vše, co zná, jen aby v soutěži uspěli. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

patrik221 

všechny recenze uživatele

Unavná, trápna a hlavne zbitočná teenegerská ptákovina na ktorú ma prinútila pozerať moja ex. Herecké výkony, scénar a príbeh stoja za konské lajno. Prečo teda až dve hviezdičky? Pretože s porovnaním dvoch zvišných dielov(bohužial som videl aj tie) je tento film preca o niečo lepší - choreografia tanca je dosť dobrá, pesničky sú ako tak chytlavé, prostredie pekné a Ashley Tisdale s Vanesou Hudgens dostatočne sexi. Plus tento diel má aj ako takú atmosféru - je to taká lepšia sračka.Tento film odporúčam naivným teenegerkám. Iným ludom to moc nedá. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

HSM 2 jsem vždycky měla radši než první díl, možná právě proto, že je ještě víc kýčovitý, naivní, roztomilý, přehnaný...Letní atmosféra a hromada skvělých písniček navíc roztančí každého. A v závěru jsme se konečně dočkali! Pár středoškoláků si po půl roce vztahu konečně dal pusu, no není to sladký? ()

Reklama

PanPyzamo 

všechny recenze uživatele

Muzikál ze střední považuji za takový průměr a druhý díl na tom je téměř stejně, možná malinko hůř. Prostředí škole zde vystřídala jakási poušť, kde nám hlavní postava přijela na brigádu a postupně nám vzniká zápletka. Nic extra. Písničky opět každou chvíli. Zda lepší nebo horší těžko říct. Za mě podprůměrný film a doporučuji jen fanouškům High School Musical. 4,5/10 ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Jedničku jsem ohodnotila docela dobře. Dvojka není nic nového, ne pro mě. Nicméně teens to baví, sledovat takovéhle jednoduché, lehkovážné a hloupoučké pseudo-životy. Neřekla bych, že je to horší, než první díl. Jen je to pro mě otravnější. Taková zhudobněná telenovela pro nástileté. Tedy, pro teen 3,5*, pro mě 1*, objektivní kompromis dává za 2*. ()

vendy63 

všechny recenze uživatele

I když mi už 15 dávno bylo tak tenhle snímek mě dostal.Jednička se mi líbila a čekala jsem že pokračování bude slabší ale opak je pravdou.Bylo fajn znovu vidět známe tváře jak pokračují v plnění svych snu a veškerou hudbu ve filmu bych nominovala na oscara. Ano je to takový slaďák ale s klidem v duši ho klidně přiřadím k takovým hitum jako byla Pomáda nebo Hříšný tanec. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (26)

  • Vanessa Hudgens řekla, že její nejoblíbenější taneční číslo je "Work This Out". (Cheeker)
  • Zac Efron nazpíval všechny písně sám. Narozdíl od prvního dílu, kde ho nadaboval Drew Seeley. (Cheeker)
  • Na začiatku filmu žiaci čakajú v triede, aby zazvonil zvonček. Zeke Baylor (Chris Warren Jr.) sedí najskôr na malej stoličke pred tabuľou, potom zas na stoličke normálnej veľkosti. (ČSFD)

Reklama

Reklama