Reklama

Reklama

Noc oživlých mrtvol 3D

  • USA Night of the Living Dead 3D (více)
Trailer 2

Barbara a její bratr Johnny přijíždějí se zpožděním na pohřeb svojí milované tety a ocitnou se přímo v noční můře. Smuteční rodinný obřad je hned po začátku přerušen, když z několika okolních hrobů začnou vylézat oživlé masožravé mrtvoly, které jsou na první pohled velmi vyhladovělé. Několik z nich se rozhodne pronásledovat i Barbaru, která se ze hřbitova snaží marně utéct. Nakonec ji zachrání místní vysokoškolák Ben, který ji odveze na nedalekou farmu. Její obyvatelé, Cooperovi, však odmítají historce mladé dvojice uvěřit. Když však celou farmu obklíčí oživlé mrtvoly, které by si rády daly něco lidského k večeři, rozhodnou se pro útěk. Barbara si však brzo uvědomí, že oživlá monstra nebudou tím nejhorším, co jí mohlo potkat, zjistí totiž, že šílený majitel pohřebního ústavu skrývá mnohem děsivější tajemství, před kterým není úniku... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (79)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal že to řeknu ale já se skvěle bavil, po tom co jsem tady četl ty negativní recenze jsem řekl "Sakra další nejspíše blbá kravina" teda ona to blbá kravina je ale bavím se u toho královsky. Tu největší nevýhodu bych utvrdil v postavě Sida Haiga která je nepříjemná až to bolí. Původně jsem chtěl dát 3* ale jelikož jsem tam cítil nadšení pro věc tak dávám tu jednu navíc, ale bylo to jen o kousek. ()

chemicquei odpad!

všechny recenze uživatele

To byl ale nehezký trapný nízkorozpočťák. Ano, je to komedie, horor nevim, a jestli účastníci před kamerama byli herci, tak já jsem superstar... Mimo jiný, 3D efekt z pásu na papírových brejlích jsem si opravdu nevychutnal. Popravdě, s brejlema jsem odkoukal asi pět minut, pak jsem usoudil, že bez nich to bude lepší. No, a tak jsem se na "3D" koukal jako na normální. Ono vlastně ani skoro nebylo poznat, že to je nějak upravený do tří rozměrů, tak mi to celkem vyhovovalo s brejlema čele. ()

Reklama

Petrus1 odpad!

všechny recenze uživatele

Týýý vole a tohle mělo být co? Netoužila sem po tom (remaky nebrat) a šedá barva hodnocení mě taky nepovzbudila. Chtěla sem jen prostě vidět další zpracování klasiky – jak to asi bude zprasený teď. Ale jiskřička naděje mi přece jen svitla, že to nemůže přece být tak hrozný! Ne, nebylo – bylo to ještě horší…nejhorší. Nechce se mi rozpitvávat každou hovadinu, která se tady mihla (to bych to psala ještě delší dobu, než to točili), ale bylo to nudný, ucouraný, pomalý. Horor? Ne. Komedie? Co? Ne. Remake? Ne. Studiovka a sitcom – to tomu bylo asi nejblíž. Debilní chování postav, debilní dialogy, debilní zápletka a nejdebilnější ta banda idiotů, co tohle natočila. Asi tohle měl celý táhnou Sid. Netáhl. Netáhla to ani pobíhající, vřískající, kozy odhalující slečna. A oni tam, prosím, zhulení čumí na originál! Že já se taky nezhulila. Je možný, že sem u toho usnalu? Je. Tohle byla fakt hnusná sračka! ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Zíratelnitio-oblbavicio ve "3D", dávkování s řízeným uvolňováním a pouze s dohledem už závislého praktika..."hrozí zástava!!" -)) Po ampuli získávají "Gerald Tovar, Jr.(ShovelMan) a Gerald Tovar, Sr. Zombie(vetknuté rysy Salierovské)"... Jejichž přičiněním funkce znovu obnoveny...Žijúú!!! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mám už dva roky a najednou jde do kin, dokonce ve třech dimenzích. Měl jsem za to, že se jedná o úplnou sračku, jejíž jediným lákadlem je Sid Haig, no ale některý komenty tady mě nakonec přesvědčily (dík moc) a šel jsem na to. Chyba, fakt se jedná o úplnou sračku, co je a není komická, nemá nic do sebe a kde nepotěší ani ten Sid Haig. 3D stálo taky za hovno. Na něco takovýho by vůbec neměli tahat lidi do kina za 180(!), maximálně v rámci nějaký laciný double feature. Nevim ale, třeba by se vám to líbilo..... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama