Reklama

Reklama

Dotek hrůzy

(TV film)
  • USA Haunting Sarah (více)

Dvojčata Eriku a Heather vždy spojovalo ojedinělé pouto. I jejich osmileté děti Sarah a Davida k sobě váže zvláštní vztah. Jsou spíš sourozenci než bratranec se sestřenicí. Obě rodiny navíc sváže tragédie, když Davida nešťastně srazí auto. Erika se obává, že dceři nebude schopna vysvětlit, že její největší kamarád je mrtvý. Sarah ale tvrdí, že už to ví, protože jí to David sám řekl. Sářino chování je ovšem čím dál podivnější. Má nevysvětlitelné modřiny po těle, navíc začne sdílet s Davidovou matkou Heather prorocké vize - včetně toho, že její matka Erika nečekaně otěhotní. Zatímco pro Eriku je těhotenství požehnáním, které je ale provázeno strachem o zdraví dcery, pro Heather je důkazem, že její syn vstává z mrtvých, ale dělá se zlými úmysly.. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Naprosto bez efektů. „Horor“ s prvky nadpřirozena a záhadna. Ačkoli toto zrovna není můj šálek kávy, přesto mne to čímsi zaujalo a nenudil jsem se. Postupné narůstání napětí, oddalování se dcery matce a nevyjasněná charakteristika Eričiny sestry dodávají snímku na jisté „napínavosti“. Konec mohl být efektnější, ale asi by to snímku neprospělo. Celkově jej hodnotím jako průměrnou podívanou. Hallmark 090523 8349/8447 ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Ako thriller môže byť. Báť som sa určite nebála, situácie boli veľmi predvidateľné, ale predsa ma to nejak vtiahlo do deja a bola som zvedavá na ďalší vývin udalostí. Celé mi to, ale pripadalo, že tento horor je určený pre detské publikum 6-12 rokov, ktorý sú ešte pomalší v myslení, a ktorým ešte treba vysvetľovať okolnosti. Podobné filmy: 3:15, Grindstone Road. ()

marttul 

všechny recenze uživatele

Popravdě řečeno nevím, jak tento film okomentovat. Chvílemi jsem měla pocit, že jsem ráda, že jsem si televizi zapnula, ale jindy jsem se zase chytala za hlavu...Jednoznačně rozporuplné, takže hodnotím za 3...nevím totiž, jestli to bylo tak příjemné, nebo taková hloupost. Konec je krapet zvláštní...=P ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama