Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vlně světové posedlosti internetem se v roce 2001 svezla i průměrná americká rodina Bellingerových. Dospívající syn Colby v jejich domě tajně instaluje kamery, začne natáčet nejintimnější momenty z každodenního rodinného života a poté je „živě“ uvádí na netu. Bellingerovi se takřka přes noc stanou senzací, první skutečná reality show v přímém přenosu má obrovský ohlas a rodina, která chce nezdárného synáčka uškrtit, rychle pochopí, že kšeft je kšeft a že miliony nesmrdí. Kousavá satira o nenasytnosti, slávě a rozvratu rodinných hodnot u těch, kteří jsou infikováni internetovým virem zvaným úspěch, i o soudobé posedlosi pořady typu reality show, natočil režisér Eric Steven Stahl. Co myslíte - napodobuje život umění nebo je to naopak? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

Brano 

všechny recenze uživatele

Myšlienka filmu sa mi páčila, kedy syn začne vysielať na internet zábery z domu, pri ktorých zastihne svoju rodinu v chúlostivých situáciach. Ani herecký obsadené to nebolo najhoršie a prvá polovica filmu bola dokonca aj premenlivo zábavná. Lenže v tej druhej sa tlačilo na pílu až príliš a mnoho tých vtípkov vyznelo umelo a nesmial som sa už vôbec. Na jedno pozretie stačilo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Celkem blbost o rodince, která si v baráku nechá umístit spousty kamer, aby se lidé mohli tímto rodinným živým vysíláním bavit na internetu, samozřejmě za peníze. Paralelu shledávám s reality show „Výměna manželek“. Sledovanost je jen v případě, když se sledovaní spolu hádají a chovají se jako psychopati. Takže prostě tyjátr a pitomci se na to dívají a tetelí blahem. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Mathew Botuchis s pomocí kamarádky Shiri Appleby tajně rozmístí po domě videokamery a za mírný poplatek umožní národu pozorovat na webových stránkách jeho nic netušící rodinu. Šílený nápad začne přinášet nemalé zisky, ale nic netrvá věčně a brzy se objeví problémy. Jako nápad na společenskou satiru a oslavu fenoménu internetu to nebylo špatné, ale realizace značně pokulhává a myšlenka ztrácí v nedotažené režii Erica Stevena Stahla na síle. Výsledkem je podprůměrná komedie, jejíž hořký potenciál nebyl využit, a tak je to spíše ztráta času dívat se na tuhle nudu. 40% ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý nápad, ovšem zpracování bylo dosti slabé. Věcí k zasmání tam bylo opravdu poskrovnu. Ono by to v podstatě ani tak moc nevadilo, ale to kolem by muselo mít jakési kouzlo, atmosféru a úroveň. Nicméně nemělo. Bylo to takové nemastné a neslané. Docela odfláklé, řekl bych. Dle mého promarněný potenciál. Howgh! ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Hooodně levná typicky lacině americká rádoby komedie. Námět je dle mě slušný, má myslím i velký potenciál, kterého ovšem tvůrci vůbec nevyužili. Ze scén, které mohly být fakt vtipné vzešli díky hrozným hereckým výkonům mamky a dcerky hrozně umělé a přibarvené situace, že ani divák u TV měl pocit, že z něj dělají blbce, natož co měli dělat ve filmu ti diváci na netu. Prostě dle mě hrozně nedomyšlené a odbyté. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Společnost Alienware film produkovala a sponzorovala, a tak se není čemu divit, že jejich produkty či odkazy na společnost lze najít téměř v každé minutě filmu. (ČSFD)

Reklama

Reklama