Reklama

Reklama

405

všechny plakáty
Krátkometrážní
USA, 2000, 3 min (Special Edition: 11 min)

Režie:

Jeremy Hunt

Hrají:

Jeremy Hunt

Obsahy(1)

Část dálnice v L.A. je uzavřena, aby na ní mohlo nouzově přistát velké dopravní letadlo. Mladý muž v džípu a stará dáma v Lincolnu se mu však připletou se svými auty do dráhy. Po rychlém sledu neuvěřitelných událostí má nakonec babička poslední slovo... (J.Connor)

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Znáte to. Frčíte si po dálnici v Los Angeles, všech pět pruhů je sympaticky prázdných a pohodu narušuje jen dopravní letadlo ve zpětném zrcátku a babča s očima pod úrovní přístrojové desky v protisměru. Že to neznáte? Tak se na to klidně mrkněte, protože je to zábavné. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Expert na špeciálne filmové efekty Bruce Branit ma už raz potešil svojou krátkometrážnou sci-fi romancou "World Builder". To bolo veľmi podarené. No a pobavil ma aj teraz ďaľším krátkym snímkom, "405". Núdzové pristátie obrovského dopravného lietadla na los angeleskej diaľnici sa len tak nevidí. A už vôbec nie v takom vtipnom prevedení ako to vymysleli páni Jeremy Hunt a Bruce Branit. *** ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný a chvílemi i napínavý. Škoda, že ten řidič byl takový jelito a ta babka hodně nevěrohodná. 60% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Trikově vynikající, ale furt jsem čekal nějaký nápad, nějaký twist, pointu (babiččino gesto za žádnou pointu nepokládám), a ono nic, najednou konec. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Jasný důkaz toho, že tvůrci speciálních efektů mají smysl pro humor, byť složený z 1 a 0 a poměrně megalomanský. ()

MI-380 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu a amatérské podmínky tvůrců kvalitní a zábavné tříminutové technické cvičení, kterému nechybí pointa. 55%. ()

Andresito odpad!

všechny recenze uživatele

Bruce Branit a Jeremy Hunt si nejspíš chtěli dokázat, že zvládnou zanimovat přistání dopravního letadla na dálnici, což se jim vzhledem k tehdejším podmínkám i povedlo, ale ve všech ostatních aspektech, v čele s děsným hereckým výkonem Hunta, který si ve snímku sám zahrál, 405 naprosto selhává a působí jako hodně špatný vtip. 10% ()

Reklama

Reklama