Reklama

Reklama

Angst

všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní
Belgie, 2005, 8 min

Režie:

Emiel Penders

Obsahy(1)

Malého Andrého celý život pronásleduje jeho největší nepřítel - Vítr. Všechny velké trampoty mu způsobuje právě on. (SonG)

Recenze (7)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Komu vane, tomu fičí! Severní vítr je někdy opravdu krutý. K někomu tedy, že... . . . Rozkošně bizarní podivnáček pro úzkostlivé fajnšmekry. A komu není shůry dáno, tomu vítr nenosí... %-) - - - P.S. Pro černobílé větroplachy k nahléhnutí zde - http://www.youtube.com/watch?v=pAH4klqLTXg&feature=relmfu - - - - - (Poprvé viděno v lehce větrnou noc 23.6.2011 na YouTube, hodnocení 45., s lehkou tísní na duši vyvanutý komentář zde jako čtvrtý - 23.6.2011) ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektně odvedená animační práce, která výborně využívá reálných záběrů, kdy díky tomu například zcela reálně se pohybující větev buší ve věrtu do okna a vypadá to díky stylizaci do tmavých barev naprosto úžasně. (I když.. Tmavé barvy, vlastně to celé jede na odstínech šedé a černé a vypadá to božsky) .Není to ale jen skvělý melancholický vizuál, je to i zábavný, černohumorně podaný příběh (prvních několik scén jsou vyloženě epizody ze života na téma "proč nesnášet vítr" podané v lehce cynické formě)´. Animační ruční klasika nakopávající kloaku všudypřítomnému a odpornému 3d počítačovému modelování, Krleš! ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Severní vítr je krutý, lálálá, počítej lásko má s tím. Hafíkům dám zlaté dráčky, aby si mohli zalítat. Kurňa, nějak se mi to nerýmuje :-D 30% ()

bachacek 

všechny recenze uživatele

Za ty dvě sekundy záběru na kadícího pejska a poslušně dohlížejícího chlapečka to stálo, zbytek je ale kvalitativně daleko i za tímhle. ()

Reklama

Reklama