Reklama

Reklama

Murder Party

Trailer

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a Christoper, který je typickým samotářem, tentokrát chce strávit svátek ve společnosti. Dostává pozvánku na tajemný mejdan, který jak si myslí, je obyčejnou párty v maskách. Ukazuje se však, že mejdan je v ponurém sklepě a hosté milují prapodivná mučící nářadí. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Jednak si režisér vzal na seba príliš veľké sústo a pokúsil sa vytvoriť niečo načo zďaleka nemal. Slasher komédia sa mu vôbec nevydarila a mala iba niekoľko svetlejších momentov. K halloweenským filmom počas dnešného dňa ma naviedol nielen najlepší filmový znalec ale najmň najväčší priaznivec Halloweenu, ktorého poznám. Dúfam len, že ďalší výber počas dnešnej halloweenskej noci sa mi vydarí podstatne viac. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Což o to nápad to nebyl nejhorší. Nemůžu se ale ubránit dojmu, že z téhle hororové komedie se dalo vytřískat daleko víc. Ale beru v potaz, že šlo o prvotinu a hlavně vím, že Jeremy Saulnier umí i něco víc, protože třeba takovej jeho Green Room(2015) se mi líbil. Tohle je jen za 2hvězdy. ()

Reklama

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Stupidní, nudný blábol se sedmi herci v jedné místnosti. Podotýkám s nesympatickými herci! Film byl ztrátou času a celkově mi znechutil den a náladu. ODPAD odpadů! OBSAH FILMU : Blíží se Halloween a Christoper, který je typickým samotářem, tenokrát chce strávit svátek ve společnosti. Dostává pozvánku na tajemný mejdan, který jak si myslí, je obyčejnou párty v maskách. Ukauje se však, že mejdan je v ponurém sklepě a hosté milují prapodivná mučící nářadí. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tak krátkou stopá je to neskutečně ukecané. Ze začátku mi to ani nevadilo, protože herci byli celkem v pohodě, ale to se celkem rychle změnilo a po skupinovém požití drog začalo být blábolení natolik nesnesitelné, že jsem to chtěl vypnout. Nicméně v posledních se film rozjel a došlo na pilu, sekeru i originální proměnu ve vlkodlaka. Nicméně tu pachuť z předešlých minut to bohužel nevymazalo. 40% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komediální horor, jehož převážná část je spíše konverzační a opravdu zaujme a pobaví jen zřídka, nicméně kratší druhá část (závěrečná) nastoupí s až nečekaným masakrem a zvyšuje celkové hodnocení. Na začátku je dokonce znát snaha o navození nějaké atmosféry, která ale upadá hned poté, co se film zaměří na tu skupinku pomatenců. Existují mnohem lepší horory i mnohem lepší komedie (i komediální horory), nicméně Murder Party zkusit můžete, žádná tragédie to není. ()

Reklama

Reklama