Reklama

Reklama

Murder Party

Trailer

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a Christoper, který je typickým samotářem, tentokrát chce strávit svátek ve společnosti. Dostává pozvánku na tajemný mejdan, který jak si myslí, je obyčejnou párty v maskách. Ukazuje se však, že mejdan je v ponurém sklepě a hosté milují prapodivná mučící nářadí. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Murder Party“ v sobě má trochu víc, ale z mého pohled ani tohle nestačilo. Je zde celkem fajn černý humor, ale není zde snad ani jedna scéna, u které bych si řekl, že to bylo vlastně hodně super a že jsem se u ní bavil. A takový je i celý film. Prostě něco, co vás nenadchne. Třeba to i dokoukáte do konce, nebudete na film ani moc nadávat, ale nakonec zjistíte, že vám to nic nedalo. ()

Raziel_cz 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem sušil hodně dlouho a když jsem ho letos našel na pár seznamech best of halloweenských věcí, konečně jsem do něj šel. A nic moc, no. Začátek je docela stylový, ale pak to najednou začne upadat do čím dál většího chaosu. Postavy se mezi sebou vybíjejí s mrzkou motivací, k čemu motivace není, tam nastoupí náhoda, případně šílenství, a jak nahodile to začne, tak nahodile to skončí. Vtipné to moc není, některé charaktery jsou vyloženě otravné a žádný velký masakr se taky nekoná. A i ten závěr, co někteří uvádějí jako plus, je příliš natahovaný a náhodný. Tohle vidět nepotřebujete, další režisérovy filmy jsou kvalitativně úplně jinde. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Komediální horor, jehož převážná část je spíše konverzační a opravdu zaujme a pobaví jen zřídka, nicméně kratší druhá část (závěrečná) nastoupí s až nečekaným masakrem a zvyšuje celkové hodnocení. Na začátku je dokonce znát snaha o navození nějaké atmosféry, která ale upadá hned poté, co se film zaměří na tu skupinku pomatenců. Existují mnohem lepší horory i mnohem lepší komedie (i komediální horory), nicméně Murder Party zkusit můžete, žádná tragédie to není. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu jsem byl lehce na rozpacích. Samotná myšlenka nebyla zas až tak špatná, očekával jsem další solidní halloweenský slasheru, ale prvních padesát minut to vypadalo na dosti nudnou konverzačku s pár vydařenými vtípky a situacemi, z nichž ovšem některé až nechutně zaváněly trapností. Zvláště když mi byla většina postav krajně nesympatická a ani hlavní hrdina moc kladných bodů zrovna nepobral. Komediální prvky zde jasně převyšovali ty hororové a bohužel ne vždy se u nich divák zasmál.    Zvrat ovšem přišel s užitím drog a následnou závěrečnou dvacetiminutovkou. Na řadu přišlo několik humorných situací (vlkodlačí maska a oheň, zfetovaný pes) a finální krvavý masakr drtivé většiny zúčastněných. Ten probíhal opravdu raketovou rychlostí, až jsem si nebyl jistý, jestli nekoukám na jiný film než doposud. Počet přeživších se ztenčil na minimum a to nás ještě čekalo přesunutí na jiný mejdan a další krvavé orgie. I když je pravda, že se většina důležitých okamžiků, odehrálo mimo záběr kamery. Umělá krev ale stříkala na všechny strany.    Dá se zde ovšem narazit i na hromadu věcí, u kterých si budete klepat na čelo nad jejich stupiditou a že jich tu nebylo málo. Jistě zaujme motorová pila s prodlužovačkou na elektřinu, nechtěná proměna na vlkodlaka či úvodní smrt. Míra černého humoru však nebyla taková, aby přebyla všechny zápory, které nám tento film nabídl. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na tak krátkou stopá je to neskutečně ukecané. Ze začátku mi to ani nevadilo, protože herci byli celkem v pohodě, ale to se celkem rychle změnilo a po skupinovém požití drog začalo být blábolení natolik nesnesitelné, že jsem to chtěl vypnout. Nicméně v posledních se film rozjel a došlo na pilu, sekeru i originální proměnu ve vlkodlaka. Nicméně tu pachuť z předešlých minut to bohužel nevymazalo. 40% ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno