Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marty Bronson kdysi vlastnil malý rodinný hotel. Jeho dcera Wendy i syn Skeeter mu v něm pomáhaly a on jim vždy večer vyprávěl pohádky. Hotelu se moc nevedlo, a tak ho Marty prodal Barrymu Nottinghamovi. Ten mu slíbil, že až bude jeho syn velký, nechá ho hotel řídit. Svůj slib však nesplnil a Skeeter v hotelu dělá jen údržbáře. Jednoho dne ho požádá sestra, zda by mohl několik dní pohlídat její dvě děti. Tak jako to dělal jeho otec, začne dětem vyprávět pohádky na dobrou noc, v nichž hraje hlavní roli. S překvapením zjistí, že se příští den jeho příběhy splní. Přesněji řečeno, splní se ty jejich části, které vyprávěly děti. Zdá se, že by Skeeter přece jen mohl dostat šanci vládnout "svému" hotelu. A možná přitom získá i tu nejspanilejší dívku? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (342)

predators 

všechny recenze uživatele

Nic nového a převratného pod sluncem. Čekal jsem více fantasy, ale především mnohem víc zábavy. Ta je zde zastoupena v minimálním množství dvou až tří gegů Russella Branda. Adam Sandler se snaží, ale jen ječet a vyplazovat jazyk nestačí. Pohádkový romantický závěr je slabou útěchou na dobrou noc :-) Zajímavosti: 12 000 žvýkaček nepadá z mostu každý den. 45% ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Kupodivu nemám s Bedtime Stories žádný závažný problém. Jasně, je to jen plochá rodinná komedie, s lehkou a předvídatelnou linkou, která toho nemá moc co nabídnout, nicméně na odreagování... Proč ne? Sandler se snaží, fóry vycházejí z realných odkazů (a člověk si je musí hledat popřípadě mít přehled), pohádky jsou vtipné, Bulva mi nevadil... Tři pohodové hvězdy. Haven't you heard? Goofy is the new handsome. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Sandlar poslední dobou vaří ze stejného těsta pokaždé trošku jinou buchtu (ehm... divná metafora, ale je to tak). Vezme obyčejného chlapíka, kterého si sám zahraje, trochu mystické atmosféry a přidá ponaučení navrch. Nic zvláštního, ale na mě to prostě vždycky zabere a dokážu si takový film užít. POHÁDKY možná nejsou taková pecka jako KLIK, ale zasmál jsem se, na hodinku a půl zapoměl na to jaká je svět svině a pokochal se pohledem na Keri Russell (a to se musí Sandlarovi vážně uznat, má zatraceně dobrý výběr hereckých parterek). Pěkné 4. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Téma na první pohled poměrně zajímavé, (vyprávění pohádek, které poté ovlivňují skutečný svět) ale jeho vyprávění a celkové zpracování je natolik nezajímavé a nepovedené, že snímek uspěje možná jen u nejmenších diváků, kteří z toho nebudou mít moc rozumu a poberou možná jen nějaké ponaučení o tom, že dobro vždy zvítězí. A pro odpůrce Adama Sandlera se jedná o další potvrzení jejich nenávisti k tomuto herci, který shazuje sám sebe. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Problém tohohle filmu je, že je to nepokrytě dětský film a to i přes Sandlerovské prvky oživující dementní scénář neapeluje na správného Sandlerova fanouška, co jinak od krále netradičních komedií ocenil všechno. Myslím, že v rámci dětského filmu je film v pořádku, ale já trpěl. Guy Pearce je ve své roli záporáka netradiční a zábavný i několik dalších rolí je zajímavě obsazeno (recepční, úchylný číšník nebo co to bylo zač), ale fakt to nestačí. Snad už Adam připravuje dalšího Zohana. :) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (10)

  • Všechny počítače ve filmu jsou značky Apple. (Baffer)
  • Buldog vystupujúci vo filme je pes Adama Sandlera a volá sa Meatball. (Flipper)

Související novinky

Sindibád pluje do Číny

Sindibád pluje do Číny

20.12.2008

Už to vypadalo, že proslulý orientální mořeplavec šel nadobro ke dnu. Projekt s názvem The 8th Voyage of Sinbad měl režírovat Rob Cohen, který chtěl do hlavní role Keanu Reevese. Dokonce ukecal k… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama