Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V ulicích New Yorku začíná řádit sériový vrah, který u obětí zanechává básně popisující jeho hrůzné činy. Případ dostávají na starost dva ostřílení detektivové (Robert De Niro a Al Pacino), přičemž se ukazuje, že hříšník se může skrývat i v řadách policie. (Satan)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (302)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Je jasné kvôli komu som si film pozrel...Chyba! Počas celého filmu a najmä po skončení som sa neprestal sám seba pýtať "PREČO" sa na toto títo dvaja (kedysi) kvalitní herci dali??? Chceli si spolu zahrať, alebo chceli si vyskúšať béčko, kde namiesto nich kľudne mohli figurovať Dolph alebo Jean- Claude? Peniaze? Alovi sa čudujem, prečo sa zase nechal zlákať Avnetom po predchádzajúcom béčkovom filme. Táto sračka si nezaslúži žiadne zľutovanie v hodnotení, tak niečo debilné sa nevidí často..Je fakt umením dosiahnuť to, že ešte aj často používané slovíčko "FUCK" tu pôsobí neskutočne umelo a dokonca otravne! Tá akože prekvapujúca pointa je absolútne trápna a hovadská (a okrem toho mi to bolo jasné už pred prvou polovicou). Toto nie je ani "guilty pleasure", toto je shit nehodný pozretia a koketujúci s odpadom! ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Po přečtení místních komentů jsem se celkem bál, co z toho vyleze... poprvé jsem viděl tuhle hvězdnou dvojici v Heatu, kde stáli proti sobě a okamžitě jsem si jej zamiloval. Pravda, srovnávat se to spolu nedá, ale že by si Oprávněná Vražda zasloužila takové podhodnocení ? Možná jsem v tomhle případě ignorant, kterej přes svý fanouškovský oči nevidí chyby filmu a len tupě mlsá průměrné scény se svými oblíbenci, ale víte co ? Vůbec mi to nevadí a hrdě se k tomu kdykoli zahlásim ;-) .. u mě výborná podívaná za 90%. ()

Reklama

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Auu, tak tohle bolelo. Film, který "vyniká" nehorázně otravným scénářem (ne, nejsem úplné pako), příšernou kamerou (ty wtf. nájezdy kamery měly zmamenat co??) a stupidním střihem. A když s k tomu přidají neskutečně otravné herecké výkony, ano, myslím tím i pány De Nira s Pacinem (opravdu zasloužená nominace na malinu), ale chápu, že si chtěli zavzpomínat na staré dobré časy a tentokráte si prohodit role:/. Co naplat..očekával jsem poctivou kriminálku a byla mi nasevírována otravná nuda, kterou jsem už dlouho nezažil. 30% ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Otázka na úvod: Víte, co překoná úsměvnost Marka Wahlberga v popelářském ohozu? No přece Robert De Niro v teplákové soupravě. Ne, teď vážně. Righteous Kill je taková srágora, že by měl Avnet položit hlavu na špalek a konečně odtáhnout někam, odkud na nás ty jeho shity nebudou moct dosáhnout. Scénář je od začátku do konce hrůza, hlášky tu vlastně nejsou (obdivuju střihače, který uplácal tak dobré trailery) a hlavně je to děsná nuuuuuuudaaaaaaa, jež musí ve chvílích vaší nepozornosti snad couvat, jinak není možné, aby mi těch 90 minut utíkalo takhle pomalu. P.S.: Carla Gugino nikdy nebyla ošklivější a oplácanější. WTF?! 3/10 ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Hlavním lákadlem tohoto snímku je bez jakýchkoliv debat herecké duo Al Pacino a Robert De Niro, kteří se sešli v roce 1995 ve filmu Heat, což byla neuvěřitelná pecka, takže si možná někdo myslel, že i Righteous Kill bude něco podobného. V žádném případě to není žádná pecka. Jen obyčejná kriminálka s perfektním obsazením. Al Pacino a Robert De Niro hrají stále skvěle a vůbec bych jim nehádal jejich věky. Na to, že Pacinovi je 68 let, tak vypadá skvěle. Docela slušně tam sekundují Donnie Wahlberg a John Leguizamo a samozřejmně rapper 50 cent, který se mimo hip hopu snaží prorazit i do filmové branže a docela se mu to daří. V této roli sice hraje gangstra ale ne tak přehnaného. Žádné řetězi a za každým slovem se nevyskytne slovo jako "motherfuckin' ". Docel jsem zvědav kam to Curtis Jackson ještě dotáhne. Scénář filmu je průměrový. Seriového vraha jsme už viděli několikrát, tudíž nic nového. Ovšem konec mně velice potěšil. Posledních dvacet minut bylo naprosto výborných a finální zvrat byl vážně dobrý a nečekaný. Největším problémém je ale režisér Jon Avnet. Nemá ještě takové zkušenosti, aby mohl natočit něco extra, něco o čem by se mluvilo ještě za půl roku. Tohle mi vyprchá z hlavy asi tak za hodinu. Za ten konec ovšem to nejsou čisté tři hvězdičky ale spís 3,5*! ()

Galerie (140)

Zajímavosti (13)

  • Rooster (Al Pacino) na začátku filmu zmíní amerického šachistu Roberta "Bobbyho" Fischera, který se v roce 1972 stal mistrem světa, když porazil Borise Spaského z SSSR. O životním příběhu Bobbyho Fischera byl natočen film Tah pěšcem (2014). (Matej.Mirejo)

Související novinky

Robert De Niro ve Varech

Robert De Niro ve Varech

11.06.2008

Samozřejmě ne na koupelní léčbě, ale na letošním 43. Mezinárodním filmovém festivalu Karlovy Vary. Herec, režisér, producent a dvojnásobný držitel Oscara převezme na slavnostním zahájení festivalu… (více)

Reklama

Reklama