Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

heyda 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám jednička nelíbila, tak nezoufejte, dvojka je podle mě lepší. Opět ale musím zkritizovat přehnané fekální scény. Nevím, co to je za trend furt natáčet někoho jak sere nebo močí nebo ještě horší věci. To mě teda vtipné nepřijde. Ale jinak to byla solidní prča, která si vzala na paškál nejen terorismus, rasismus, ale i americkou vládu a obecné mínění o tom, že jsou Američani hloupí. :-D 60% ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání. Sofistikovaná poetika předchozího dílu, která oddělovala Harolda s Kumarem od zbytku teenagerovských prasáren, je ta tam - a zbyly už právě jenom ty prasárny, které se bez ladu a skladu válejí v rámci rozpačitých momentek a prvoplánově fuckovitých dialogů. Sperma na obličeji, hov*a na papíře... nechte si to, pro tohle jsem Harolda s Kumarem rád neměl :/. ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bol príjemne naladený, občas som sa aj schuti zasmial. Ale ono je to skôr tým, že hlavné postavy sú stále tí istí sympaťáci a že pod kožou zostali vryté pocity z vynikajúcej jednotky. Toto by samostatne za veľa nestálo, ako dovetok k prvej časti to celkom slušne funguje. Ale teda to hovno na americkej ústave, to bola sila. ;-D ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Doušek marihuanového kouře do tváře George W. Z extrému do většího extrému uhánějící komedie, která nezná pojem „politická korektnost“, nerespektuje žádná společenská tabu a ze dvou variant vždy volí tu, která naštve více lidí. S menší dávkou nadhledu a větší dávkou zbytečných prasečinek než Borat, poukazují Harold a Kumar na tupost jistých Američanů, primárně těch, jež živí byrokracie onoho státu, který je „za vodou“ pouze doslovně. Velice dobré, ani se nestydím napsat chytré vtipy jsou vytahovány ze stejného pytle, kde je k nalezení mimo jiné vynucený orální sex, párty „dole bez“, extrémně nevkusná a po pár vteřinách nevtipná soulož s krásnou dívkou a velkým balíkem trávy. Zmíněné scény mi osobně dost vadily, ale rád jsem před nimi zavřel dobrý vkus do skříně v naději, že bude následovat další vtip typu „Mluví dialektem, který jsem ještě nikdy neslyšel“. A ano, vážně se jich ještě pár našlo, jenom to čekání na ně mohlo být kratší (což ostatně mohl být celý film). Třeba veškeré dojemné chvilky, napsané zjevně během vzácných chvilek střízlivosti scénáristů/režiséru, patří do úplně jiného filmu. Apendix: Neil Patrick Harris NENÍ mrtvý! (Aneb, proč se vyplatí vyčkat až do samého konce.) 75% Zajímavé komentáře: Lateef, Shit , Pedestrian ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Čtyři roky jsme čekali na pokračování o dvouch týpcích, kteří si rádi sem tam (nejlépe neustále) zahulí trávu. Kdo jiný by to mohl být, než Harold a Kumar. Bylo to dlouhé čekání, ale každopádně to stálo za to .Zahulíme, uvidíme byla celkem hodně povedná komedie. Otázkou je, jestli druhý díl je lepší? Ano, pro mně je určitě lepší!!! Mnohem vtipnější. Třeba scéna na "party dole bez ", písnička " My Dick " , překladatel, hloupý policajt, který je hlavním hrdinou v patách a další vtipné scény u kterých jsem se velmi smál. A k tomu docela slušné hlášky. Když jsem dokoukal tuto komedii, tak jsem byl udiven, jak rychle mi utekla, což svědčí o tom, že sem se skvěle bavil. Hlavní hrdinové John Cho a Kal Penn jsou borci. Ale je jasné, že hlavní hvězda je zde Kal Penn, který má snad stále otevřenou pusu a právě on má velký podíl na zábavnosti. Konečně nějaka role ve filmu pro Neila Patricka Harrise ( znamý srandista z How I Met Your Mother). Škoda jen, že tady není skoro vůbec vtipný. Po dlouhé době jedna z těch lepších a nových komedií, co je vážně vtipná!!! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)

Reklama

Reklama