Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Sice uz tu neni takovej nabeh na kultovnost jako v pripade prvniho dilu a celej film se rozpada na jednotlivy scenky, nicmene jedna scenka je vostrejsi nez druha a mezitim prakticky neni hluchy misto, takze to je stejne pekna jizda. Par foru bylo sice uz zbytecne prasackejch a neco slo vyuzit vic, ale stejne sem se bavil. Navic Penn, Cho i Harris sou porad strasny krutaci a jelikoz je film v podstate roadmovie, tak ani na okamzik nenudi a par foru fakt stoji za to videt, obcas tu jsou desne brutalni veci. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Zatímco první film byl prostě ujetou jízdou, kdy oba měli jedinou touhu - dojet na hamburgery a hranolky do řetězce White Castle -, ale cestou naráželi na různé podivné lidi a situace, tentokrát tvůrci druhého dílu přitvrdili na bohužel běžnou současnou americkou úroveň. A tak se nám zvracení dostane hned v první minutě filmu, v dalších několika málo pak sraní a pochvaly chlupů kolem pinďoura... Jenže i když se Harold a Kumar rozhodnou odletět na čas do Evropy a v letadle si je spletou s teroristy, ani pak nezačne sled bláznivých a podivných situací jako v prvním filmu. Naopak to začne nebezpečně připomínat další díly a odnože Prci, prcičky, kdy se vše měří touhou jít smočit, jinak se den nevydaří. Ano, ačkoliv by oba kluci měli podle názvu filmu sedět ve vězení, stráví v něm jen chviličku, aby pak jezdili odnikud nikam po Americe... Nenašel jsem skutečně nic, co by mne aspoň trošku pobavilo, zato znechucený jsem byl skoro pořád. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak celkem překvapení do pokračování jsem se nijak nemíchal a snažil se mu vyhýbat, ale jak už bývá zvykem tak jsem byl velice překvapen, Cho a Penn jsou borci a Harris je frajer. Sice je pravda že tady padne celkem dost trapností, a fekálního humoru přibylo požehnaně, ale i tak se objevý sem tam výbornej vtip. Nápad a provedení mě stále baví a patálie do kterých se dvojice dostane nemá chybu. Jen škoda té zamilovanosti která mi tam nepadla a vidíme ji v každém romantickém filmu. Ale každopádně jsem se bavil stejně jako u jedničky. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bol príjemne naladený, občas som sa aj schuti zasmial. Ale ono je to skôr tým, že hlavné postavy sú stále tí istí sympaťáci a že pod kožou zostali vryté pocity z vynikajúcej jednotky. Toto by samostatne za veľa nestálo, ako dovetok k prvej časti to celkom slušne funguje. Ale teda to hovno na americkej ústave, to bola sila. ;-D ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ohohou, je to tady, konečně sem se dočkal, Harold a Kumar jsou zpátky a jsou ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali a s nima brutálně vyhulenej prezident Bush, cockmeat sandwich v Guantanamo bay, Neil Patrick Harris ještě sjetější než v jedničce a parádní párty s názvem "dole bez", ostatně v celým tomhle filmu je se fakt na co koukat. Jinak příběh je samozřejmě dementní, ale to mu nezabraní, aby byl naprosto brutálně zábavnej. Samozřejmě to asi nebude pro každýho, jelikož je to tentokrát fakt hodně vostrý a s ničim se to moc nesere, ale já se prostě parádně bavil, i když pár hluchých místo to přece jen má, objektivně vzato. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Při cestě Mustangem můžeme vidět mobilní telefon od společnosti Nokia. V další scéně nám jeden z vyšetřovatelů řekne její označení - 7710 - ale ve skutečnosti se nejedná o mobilní telefon, ale pouze o internetový tablet s absencí možnosti telefonování, který má přesné označení N770. Jenže v jedné následující scéně můžeme vidět, jak Kumar (Kal Penn) ze stejného přístroje telefonuje Goldsteinovi (David Krumholtz). (Skarface)
  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)

Reklama

Reklama