Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání. Sofistikovaná poetika předchozího dílu, která oddělovala Harolda s Kumarem od zbytku teenagerovských prasáren, je ta tam - a zbyly už právě jenom ty prasárny, které se bez ladu a skladu válejí v rámci rozpačitých momentek a prvoplánově fuckovitých dialogů. Sperma na obličeji, hov*a na papíře... nechte si to, pro tohle jsem Harolda s Kumarem rád neměl :/. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech letech příchází nová, rozhodně více nadupaná odysea. Tentokrát Harold s Kumárem nemají hlad a nesnaží se dostat mini burgry do žaludku, nýbrž utíkají z jedné z nejstřeženějších věznic světa před všemi tajnými složkami a zažívají neskutečné situace, které by normálního smrtelníka položili už po deseti minutách :-) Druhé pokračování veleúspěšné jedničky se povedlo, je v ní sice spousta předobrazů, ale razí si svojí cestičku bez jakékoliv šablony z předchozího dílu. Spousta výborných hlášek, parodujících situací a trávy - takže si celý svět z filmu odnese, že ji kouří celá amerika, dokonce i George Bush, který je hodně dobře ztvárněn a jeho "pracovna" luxusní. Neil Patrick Harris aka himself dostal víc prostoru, takže už neojíždí sedučku a nekrade auto, ale rozjíždí to na plný pecky! Když to celkově zhodnotím, nejsem úplným příznivcem těhle crazy komedii, ale u toho se mi podařilo konečně vypnout a pořadné se zasmát. CAM verze celkem dobrá. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když se z Armstrongova „What a wonderful world“ přejde v sraní, rychle víte, na čem jste. Opuštěné ostrůvky vtipu patří jednoduchosti (gesto budoucí „pilotáže“ v letadle), zbytek je jen pustý oceán trapnosti. V tomto ohledu vládnou trojka s balíkem trávy, Barneyho unicorn cameo a celá linie s vládními agenty, nicméně nerad bych na někoho či něco zapomněl.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak a máme je tu zase. Naposledy jme mohli Harolda s Kumarem zastihnout ve White Castlu, k němuž vedl dost dobrý road trip s velkým množstvím trávy a trochu jinou atmosférou než jiné teenagerské komedie. No a jelikož měli kluci docela úspěch a 1. díl získal skoro kultovní status, tak je tu máme znova. Zápletka je ještě šílenější, hlášky jsou tu pořád hustý, zhuleného geparda nahradil zhulený George Bush a zpátky je i Neil Patrick Harris. Bohužel přibyl i nějaký ten fekální humor, který to trochu sráží. Zbytek ovšem šlape natolik dobře a Harold s Kumarem jsou pořád velcí sympaťáci, takže s pár prasárnama jsem ještě ochotnej se smířit. Takže sice o malinko horší, ale pořád minimálně o třídu lepší než všechny dnešní teen komedie. Jo a Neil Patrick Harris je samozřejmě legendary ;-) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Celý čas som bol príjemne naladený, občas som sa aj schuti zasmial. Ale ono je to skôr tým, že hlavné postavy sú stále tí istí sympaťáci a že pod kožou zostali vryté pocity z vynikajúcej jednotky. Toto by samostatne za veľa nestálo, ako dovetok k prvej časti to celkom slušne funguje. Ale teda to hovno na americkej ústave, to bola sila. ;-D ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Když si Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) svítí ve sklepě zapalovačem, mají stíny na jejich obličejích jiný zdroj světla. (Pyron)
  • Když jde Harold (John Cho) v letadle na záchod, Kumar (Kal Penn) má za hlavou modrý polštář. Hned v dalším záběru tam už není. (dan.pacino)
  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama