Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Minimálně stejně tak dobré jako jednička. Začátek se sice nese v duchu zbytečně nechutných fórů, ale ty celkem brzo odezní a nastupuje vytoužený, hrubě prof*ckovaný výlet napříč Amerikou, ve kterém nechybí Ku Klux Klan, bottomless party, zhulený George Bush a samozřejmě jako vždy awesome Neil Patrick Harris. Trojka? Bring it on... ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zdárný příklad toho, jak dokáže dabing zničit celý film. Přestože jsem zastáncem českého dabingu a myslím si, že je na velice dobré úrovni, tak tady to bohužel neplatí. Kdyby alespoň ponechali stejný hlasy.. No nic, jako pokračování je to dobré, o trochu slabší než první díl, ale přesto zábavná podívaná. ()

Reklama

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání. Sofistikovaná poetika předchozího dílu, která oddělovala Harolda s Kumarem od zbytku teenagerovských prasáren, je ta tam - a zbyly už právě jenom ty prasárny, které se bez ladu a skladu válejí v rámci rozpačitých momentek a prvoplánově fuckovitých dialogů. Sperma na obličeji, hov*a na papíře... nechte si to, pro tohle jsem Harolda s Kumarem rád neměl :/. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než 1. Tady je kvůli šlukovce v letadle pošlou do Guantanama. Tam poznají španělské ptáčky. Po útěku následuje party dole bez. Pak potkají zhoubovaného Neila Patricka Harrise, který hraje sám sebe. Potom jdou do bordelu a dál už si to nepamatuju. "To je urážka! Naše rodina tu žije již po dvě generace. Pane, mluví nějakým neznámým dialektem, ale říkali, že se budou bránit." :D ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když se z Armstrongova „What a wonderful world“ přejde v sraní, rychle víte, na čem jste. Opuštěné ostrůvky vtipu patří jednoduchosti (gesto budoucí „pilotáže“ v letadle), zbytek je jen pustý oceán trapnosti. V tomto ohledu vládnou trojka s balíkem trávy, Barneyho unicorn cameo a celá linie s vládními agenty, nicméně nerad bych na někoho či něco zapomněl.. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • Z celkovej dĺžky filmu 103 minút strávia Harold (John Cho) a Kumar (Kal Penn) na Guantanáme iba 5 minút a 33 sekúnd. (m.a.t.o.)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama