Reklama

Reklama

Harold a Kumar se vracejí a tentokrát míří do Amsterdamu, kde je snadno k mání marihuana. Problémy však začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s teroristou. Oba hrdinové se tak ocitnou na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct...
Harold a Kumar jsou zpátky, ještě vyhulenější a vymaštěnější než bývali. Před čtyřmi lety se vydali za hamburgery, dneska si to namířili přímo do Amsterdamu. Se snadným cílem a stejným průběhem: spousta alkoholu, lehkých drog a sbírka podivných postav, o kterých se vám většinou jenom zdá - na cestě za poznáním. Bohužel problémy začínají už v letadle, kde si jedna pasažérka splete Kumara s nebezpečným teroristou. Oba hrdiny pošlou šupem do vězení na Guantanamu, odkud se jim podaří utéct, a vrací se i starý známý Neil Patrick Harris, který hraje sám sebe, takže o zábavu je postaráno. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (398)

tron 

všechny recenze uživatele

„A čo ten s tými očami? Je postihnutý?“ – „Je to Kórejec, pane.“ Pokračovanie podľa mňa milého originálu je v podstate rovnako vydarené (ak ste prvý diel pokladali za vydarený. Ja áno.). Ale sčasti ho pochováva zbytočná dĺžka (takmer dve hodiny!) a predsa len už aj na môj vkus miestami nechutné vtipy (vila s dievčatami dole bez je výborná len do chvíle, kým sa dole bez neobjaví aj hostiteľ). Na strane druhej, „prepad kvality“ nie je priepastný a takmer som si istý, že ak sa vám páčil originál, bude aj dvojka, ktorá ponúka veľa drsných vtipov, v čele s rasistickým tlmočníkom cez rasistického vládneho plešatého agenta („TOTO si myslím o Dodatku č. 5.“) po prostitútkami brokovnicou odpáleného Neila Patricka Harrisa ako Neila Patricka Harrisa. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Ak niekto čaká vtipný, šialený a v rámci možnosti inteligentný roadtrip movie v štýle prvého dielu, bude zrejme sklamaný rovnako ako ja. Jedná sa síce stále o šialený, nereálny a zhúlený sled udalostí, no namiesto humoru zostal len hnus...a nuda. V polovici som mal tých nechutností dosť a len s veľmi zlým pocitom som čakal na ďalšie nezmyselné vedľajšie postavy. Pritom som sa ale nemohol zbaviť predstavy, že ak by tvorcovia tento film vzali trochu inak, mohla by z toho vzniknúť dobrá satira. Takto bohužiaľ zostalo len minimum humoru, maximum fekálií a Neil Patrick Harris...s prižmúrenými očami 2*. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než 1. Tady je kvůli šlukovce v letadle pošlou do Guantanama. Tam poznají španělské ptáčky. Po útěku následuje party dole bez. Pak potkají zhoubovaného Neila Patricka Harrise, který hraje sám sebe. Potom jdou do bordelu a dál už si to nepamatuju. "To je urážka! Naše rodina tu žije již po dvě generace. Pane, mluví nějakým neznámým dialektem, ale říkali, že se budou bránit." :D ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $38,108,728Tržby Celosvetovo $43,493,123Tržby za predaj DVD v USA $24,025,819 //počet predaných kusov 1,106,303║ Čo sa to stalo??? z dobre zabávajúcou a neskutočne dobre fungujúcou dvojicou z prvého filmu, toto je len jeden veľký nudný a nechutný bordel, sakra. /20%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

O maličko horší než jednička, a to hlavně proto, že spousta fórů odkazuje přímo na předchozí část, kterou když jste neviděli, nemáte šanci si genialitu těch několika málo momentů užít naplno. Sakl trávy vrací úder v ještě odvážnější scéně, Harold s Kumarem prochází povážlivou vztahovou krizí, Maria je pořád stejně sexy a Neil Patrick Harris drží nad celou šíleností ochrannou ruku, žere houbičky, pronásleduje jednorožce a... bacha na největší spoiler v awesome dějinách... přežívá svou vlastní smrt. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (13)

  • V severoamerických kinech film utržil 38,1 milionu amerických dolarů, celosvětově pak 43,5 mil. (NIRO)
  • Počas práce na tomto projekte zahynul pri autonehode asistent produkcie Carol Trevino. (m.a.t.o.)
  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (SONY_)

Reklama

Reklama